Новий керуючий директор НЕФКО

Новий керуючий директор НЕФКО
З червня 2019 року Тронд Мое заступив на посаду нового керуючого директора НЕФКО. Він був призначений Радою директорів НЕФКО на початку весни, і є третім директором корпорації з моменту її створення в 1990 році.

З початку 2018 року і до нового призначення Тронд Мое працював виконавчим віце-президентом, керівником інвестиційних операцій НЕФКО. Тож він добре знайомий з поточною діяльністю та задачами НЕФКО. Він є топ менеджером, який більше 20 років своєї кар’єри працював у Східній Європі, що є основним напрямком діяльності НЕФКО.

«Я з нетерпінням чекаю почати виконувати свої обов’язки відповідно до займаної посади в НЕФКО, що наступного року відзначить свій 30-річний ювілей, та на можливість зробити свій внесок у розвиток її фінансової діяльності в глобальному масштабі. Наразі перед нами стоїть нагальна необхідність діяти в напрямку сталого майбутнього, і НЕФКО, як міжнародна фінансова організація, яка фінансує лише проекти з позитивним екологічним і сталим результатом, активно працює над цим».

До початку роботи в NEFCO, Тронд Moe працював на посадах генерального директора, фінансового директора та регіонального менеджера у різних проектах, спрямованих на фінансування та впровадження телекомунікаційної інфраструктури на складних ринках. Крім того, він також активно задіяний в Україні в якості члена правління бізнес-асоціацій та неурядових організацій. Завдяки своїм попереднім посадам він також має значний досвід роботи та взаємодії між північними та місцевими партнерами.
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі