НОВИЙ ХОЛОДИЛЬНИК LG ІЗ НИЖНЬОЮ МОРОЗИЛЬНОЮ КАМЕРОЮ ГАРАНТУЄ ТРИВАЛУ СВІЖІСТЬ ПРОДУКТІВ

НОВИЙ ХОЛОДИЛЬНИК LG ІЗ НИЖНЬОЮ МОРОЗИЛЬНОЮ КАМЕРОЮ ГАРАНТУЄ ТРИВАЛУ СВІЖІСТЬ ПРОДУКТІВ
Холодильник з технологією Centum System вирізняється високою енергоефективністю, унікальною для галузі 20-річною гарантією і тривалим терміном зберігання продуктів

Компанія LG Electronics (LG) готується представити новий революційний холодильник з нижньою морозильною камерою і технологією Centum System. Інноваційна модель перевершує конкурентів завдяки найкращій на ринку енергоефективності, надійності та безлічі функцій, що дозволяють зберегти свіжість продуктів. Уперше в галузі новий холодильник отримав 20-річну гарантію на побутовий лінійний компресор (Inverter Linear Compressor). Завдяки технології Centum System він стає найкращим вибором для споживачів, які шукають сучасний і продуктивний холодильник на довгі роки. Також модель із нижньою морозильною камерою підвищує планку терміну зберігання продуктів, надаючи можливість довше насолоджуватися їхньою свіжістю.

Переваги нової моделі – результат впровадження передових технологій. Лідер галузі за показниками енергоефективності, інверторний лінійний компресор LG відіграє вирішальну роль у підвищенні продуктивності холодильника. Він працює на 32% ефективніше за звичайні компресори . Завдяки цьому, а також низці інших ефективних функцій, холодильник з нижньою морозильною камерою вирізняється низьким споживанням енергії і має рейтинг енергоефективності A+++-40%. Останнє означає, що холодильник використовує на 40% менше електроенергії у порівнянні з моделями класу A+++, що дозволить заощадити на рахунках за електрику.

Передовий інверторний лінійний компресор став першим компресором, який має 20-річний гарантійний термін служби. Це свідчить про те, що він значно підвищує надійність і довговічність холодильника . Ретельне тестування продукту показало, що холодильник Centum System, обладнаний інверторним лінійним компресором LG, піддавався значно меншому зносу й амортизації внаслідок щоденного використання, при цьому виробляючи на 25% менше шуму . Згідно з результатами додаткових досліджень, середній термін служби основної технології холодильника становить приблизно 20 років . Споживачі, для яких важлива довговічність побутової техніки, знайдуть у цій першокласній моделі з нижньою морозильною камерою саме те, що шукали.

Про прихильність компанії LG концепції «орієнтованості на споживача» свідчить і впровадження низки технологій, що зберігають свіжість продуктів. Технології Linear Cooling™ і DoorCooling+™ працюють у тандемі, створюючи оптимальні умови для зберігання їжі, завдяки чому вона довше залишається свіжою. Холодильник зберігає природну свіжість та колір, текстуру, смак і запах продуктів. А збільшення терміну зберігання допомагає споживачам скоротити витрати на покупку продуктів харчування. Завдяки технології Linear Cooling™, яка працює від інверторного лінійного компресора, автоматично підтримується рівномірна температура в холодильнику – її коливання в межах ±0,5˚C. Це головний фактор свіжості продуктів протягом тривалого часу.

Окрім того, технологія DoorCooling+ ™ забезпечує циркуляцію холодного повітря з верхньої частини холодильника, щоб підтримувати однакову температуру навіть у таких важкодоступних зонах, як дверний відсік. Це значно зменшує перепад температур між дверцятами і внутрішнім простором холодильної камери. Технологія Fresh Balancer™ підтримує ідеальний рівень вологості для різних видів продуктів, а Fresh Converter має три температурні режими для створення оптимальних умов для кожного виду продуктів, наприклад м'яса, риби або овочів .

Для більшої зручності споживачів LG оснастила новий холодильник фірмовою технологією SmartThinQ™, а також 2-ступінчастою складаною полицею і винною стійкою. SmartThinQ™ дозволяє дистанційно керувати холодильником зі смартфона, а 2-ступінчаста складана полиця дає можливість розмістити великі предмети. Любителі розваг можуть одночасно охолоджувати до п'яти пляшок вина на винній стійці. Завдяки нульовому зазору ящики холодильника відчиняються на 90 градусів, що полегшує доступ до продуктів. Велика морозильна камера має збільшену ємність сховища для зручності користувачів. Крім того, холодильник Centum System з нижньою морозильною камерою може похвалитися елегантним мінімалістичним дизайном із плавними лініями і витонченим оздобленням. Вбудований металевий сенсорний дисплей на дверцятах і повністю металеве оздоблення всередині – данина сучасному стилю і надзвичайній практичності. Квадратні ручки та м'яке світлодіодне підсвічування надають простому у використанні холодильнику з нижньою морозильною камерою відчуття розкоші.

«Прагнучи задовольнити потреби клієнтів, компанія LG невпинно працювала над створенням холодильника з нижньою морозильною камерою. Завдання було зробити його не тільки енергозберігальним, а й надзвичайно ефективним для збереження свіжості продуктів протягом більш тривалого часу, – говорить Сонг Дахюн (Song Dae-hyun), президент компанії LG Electronics and Home Appliance & Air Solution. – Ми впевнені, що випуск нового холодильника Centum System з нижньою морозильною камерою допоможе зміцнити довгострокові лідерські позиції компанії LG на ринку холодильників преміум-класу».
# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі