НОВИЙ LG Q8: СТИЛЬНИЙ, МУЛЬТИМЕДІЙНИЙ, ПОТУЖНИЙ І КОМПАКТНИЙ

НОВИЙ LG Q8: СТИЛЬНИЙ, МУЛЬТИМЕДІЙНИЙ, ПОТУЖНИЙ І КОМПАКТНИЙ
Вражаюча якість зйомки, найкращі в галузі характеристики відео- та аудіоматеріалів, міцний корпус із рівнем захисту IP67

Сеул, 25 липня 2017 р. — Компанія LG Electronics (LG) оголосила про вихід Q8 – потужного і стильного смартфона. Q8 – спадкоємець флагманської лінійки LG, а саме «напівпрофесійної» серії V. Це портативна модель, смартфоном дуже зручно керувати однією рукою. Другий смартфон у новій Q-серії LG – це Hi-Fi-звук, напівпрофесійна якість відео та фотографій, а також компактний водо- і пилонепроникний корпус.

Компанія LG втілила в Q8 свої найкращі досягнення в області фото- та відео-зйомки, наприклад, функцію стабілізації зображення Steady Record 2.0, яка дозво-ляє нейтралізувати тремтіння при записі відео. Як і багато інших висококласних смартфонів LG, Q8 має ширококутну подвійну основну камеру для внутрішньої та зовнішньої панорамної зйомки, а також фронтальну ширококутну камеру на передній панелі для селфі. Фронтальна камера з ширококутним 120-градусним і стандартним 83-градусним об'єктивами, а також основна камера з ширококутним 135-градусним і звичайним 78-градусним об'єктивами перетворюють LG Q8 на втілену мрію фотоаматора.

LG Q8 має високу якість запису звуку завдяки функції Hi-Fi Recording, в якій ви-користовуються два високочутливих мікрофони AТП (акустична точка переван-таження) для мінімізації фонового шуму при записі поза приміщенням. Q8 також записує 24-бітний звук з імпульсно-кодовою модуляцією 48 кГц – формат, який використовується в професійному відеообладнанні. Будучи одним із перших ви-робників смартфонів, які пропонують ручний режим відеозйомки в своїх при-строях, LG передбачила в Q8 можливість налаштовувати кожен аспект процесу відеозапису.

Q8 встановлює новий рівень якості аудіозвуку завдяки 32-бітному Hi-Fi Quad ци-фро-аналоговому перетворювачу від ESS Technology, світового виробника високо-якісного акустичного обладнання. Quad ЦАП у смартфоні LG Q8 знижує рівень навколишнього шуму на 50% і відтворює музикальні файли в якості Hi-Fi, забез-печуючи чіткий насичений звук, не характерний для інших смартфонів. HD Audio Recorder виводить смартфон на новий рівень запису звуку студійної якості в фор-маті FLAC без втрат (24 біти/192 кГц). У свою чергу, режим Studio Mode у HD Audio Recorder був створений спеціально для користувачів, які люблять повністю контролювати процес аудіозапису.

Q8 також має додатковий дисплей, що налаштовується та розташований поверх основного. Цей дисплей працює автономно і відображає зручні ярлики для конта-ктів, інструментів і застосунків. Для шанувальників ігор у Q8 вбудований 3D-графічний рушій наступного покоління, сумісний із Vulkan. Він дає змогу заван-тажувати найпотужніші та найбільш ресурсомісткі мобільні ігри при яскравій ко-лірній передачі.

Більш того, LG Q8 водо- та пилонепроникний, що особливо актуально в літній період. При рівні захисту IP67 він без втрат переносить занурення у воду до 30 хвилин на глибину одного метра. Тому ви можете користуватися Q8 практично в будь-якому місці, не боячись бризок, піску або інших зовнішніх факторів. Телефон також захищений металевою рамкою з заокругленими кутами, яка захищає від більшості ударів і вібрацій.

«LG Q8 – довгоочікуване поповнення в нашій новій лінійці смартфонів Q, створе-ній для клієнтів, які хочуть отримати пристрій для створення контенту і при цьому не витрачати гроші на непотрібні додаткові функції, – сказав Джуно Чо, президент компанії LG Electronics Mobile Communications. – Q8 – спадкоємець більш ранніх пристроїв серії V, але він більш портативний і їм можна керувати однією рукою».

Цього тижня LG Q8 надійде у продаж на ключові європейські ринки, а наступного місяця – і на ринки Азії.

Основні характеристики:*

 Процесор: Qualcomm® Snapdragon™ 820 Mobile Platform
 Дисплей:
- Основний – діагональ 5,2 дюйма QHD IPS Quantum Display (2560 x 1440 пік-селів / 570 точок на дюйм)
- Додатковий – IPS Quantum Display (160 x 1040 пікселів / 570 точок на дюйм)
 Пам’ять: оперативна 4ГБ LPDDR4 / вбудована 32ГБ UFS / роз'єм для карт фор-мату microSD (до 2TБ)
 Камера:
- Фронтальна: 5-мегапіксельна ширококутна (діафрагма F1.9 / кут огляду 120°)
- Основна подвійна: 8-мегапіксельна ширококутна (діафрагма F2.4 / кут огляду 135°) / 16-мегапіксельна стандартна (діафрагма F1.8 / кут огляду 78°)
 Акумулятор: 3000 мА год (вбудований)
 Операційна система: Android 7.0 Nougat
 Розміри: 148,9 x 71,9 x 7,9 мм
 Вага: 146 г
 Підтримка мереж: LTE / 3G / 2G
 Підключення: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.2 BLE / NFC / USB Type-C
 Колір: Urban Titan
 Інші характеристики: водо- та пилонепроникний корпус зі ступенем захисту IP67 / функція Steady Record 2.0 / запис відео Hi-Fi / HD Audio Recorder / режим Studio Mode / мікрофон High AOP / другий екран / 32-бітний Quad ЦАП класу Hi-Fi / сканер відбитків пальців / технологія Qualcomm Quick Charge™ 3.0

* Технічні характеристики можуть змінюватися залежно від ринку.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі