Новий напрямок - Дисплеї з гофрокартону!

Новий напрямок - Дисплеї з гофрокартону!
Ізмаїльський целюлозно-картонний комбінат успішно випускає дисплеї-стенди та вітрини з гофрованого картону!

На даний час найчастіше супермаркети висувають свої власні вимоги до упаковки товару на представлення його у супермаркетах. Обмеженість простору торгових залів, дорожнеча торгового обладнання і витрат на складування товарів змушують шукати нові рішення викладення товару. Таким новим рішенням можна назвати Дисплеї з гофрокартону!

Дисплеї можуть розміщуватися у кутах та проходах торгових залів, займаючи при цьому не багато місця і не заважаючи зручності покупців, а найважливіше не загороджують собою інші полки з товаром.
Результати прогнозів для виробників гофропродукції перспективні, тому що очікується щорічне збільшення попиту на Дисплеї та подібну продукцію!

ПрАТ «Ізмаїльський целюлозно-картонний комбінат» (ПрАТ «ІЦКК») успішно випускає Дисплеї (вітрини і стенди) з гофрокартону.

Висока якість гофрокартону дозволяє виробу відмінно поєднувати функції як транспортної тари, так і потім Дисплея. Брендування (кольоровий друк) на дисплеях додатково привертає увагу споживача, сприяючи просуванню торгової марки та стимулює продажі. У дисплеях розташовуються товари «швидкої покупки» та нішеві товари, для виділення їх серед усього асортименту. Хоча, все частіше виробники товарів, що мають велику кількість конкурентів, виділяють свій товар саме таким способом, представляючи його на окремих стендах, тим самим підвищую
чи впізнаваність бренду.

Інженери-конструктори ПрАТ «ІЦКК» розробляють для кожного товару унікальну конструкцію, яка буде максимально використовувати увесь формат гофролиста, враховуючи напрям гофри. При наявності креслення або висічного штампа виробництво в найкоротші терміни виконає Ваше замовлення.
ПрАТ «ІЦКК» прямує з замовником єдиним курсом!
-----------------

Справка о компании:
-----------------
ПрАТ "Ізмаїльський целюлозно-картонний комбінат" з 50-річним досвідом виробництва гофрокартону, гофротари, картонної упаковки, а також флютингу і тестлайнеру сформуваа ряд конкурентних переваг, що забезпечують лідерство у галузі.

-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі