Новий рівень приватної медицини: Into-Sana запускає безлімітні програми медичного обслуговування

Новий рівень приватної медицини: Into-Sana запускає безлімітні програми медичного обслуговування
У медичній компанії Into-Sana розробили безлімітні річні програми медичного обслуговування. Тепер консультації лікарів, основні аналізи і діагностичні дослідження доступні клієнтам Into-Sana протягом року в необмеженій кількості, за фіксовану суму. Такий підхід покликаний зробити приватну медицину по-справжньому доступною та зручною для пацієнтів, дати кожній родині можливість отримувати якісну та своєчасну медичну допомогу.

«Модель, яку ми реалізували в нових безлімітних програмах — subscription (підписка/абонемент), — розповідає операційний директор Into-Sana Дмитро Луфер. — Поштовхом до створення таких програм послужила медична реформа в Україні як така — реформа первинної ланки зараз реалізована за схожим принципом. Ми розширили цю схему, додали вузьких фахівців, збільшили перелік діагностичних процедур. По суті наші програми покривають базовий набір консультацій і досліджень, який, за статистикою, кожній людині мінімум раз на рік може знадобитися».

Перевага таких програм для клієнта ще й у тому, що він укладає прямий договір з клінікою, а значить, у їхніх відносинах немає системи врегулювання, як це відбувається в страхових компаніях. Щоб звернутися до лікаря, не обов'язково навіть захворіти. Можна просто прийти на прийом і запитати, що робити для профілактики, проконсультуватися перед вакцинацією — і не платити за цю консультацію.

Ще одне нововведення — сімейні програми медичного обслуговування: «Держава каже про програми індивідуального обслуговування, але ми розуміємо, що клієнтом медичної клініки частіше виявляється сім'я, ніж одна людина, — пояснює Дмитро Луфер. - Якщо дітей у сім'ї кілька, вони часто хворіють одночасно, одними захворюваннями. Тому ми хочемо пропонувати програми сімейні, забезпечуючи можливість для будь-якого члена сім'ї звертатися по медичну допомогу».

Відчути всі переваги приватної медицини можна за цілком скромну суму — вартість безлімітних річних програм в Into-Sana стартує від 2000 грн на рік. Детальна інформація про програми міститься на сайті http://bezlimit.into-sana.ua/

«Люди часто не звертаються до лікаря, коли захворіли, тому що за консультацію треба платити, і не приходять на повторні консультації, коли закінчили курс лікування. В результаті ми часто маємо випадки запущених, хронічних захворювань. У безлімітних програмах Into-Sana всі необхідні консультації включені, і ми сподіваємося, що люди будуть звертатися до лікаря раніше і не будуть припиняти лікування до того, як настало одужання», — додає Дмитро Луфер.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі