Новий замовний інтегрований чіп AMD поєднує в собі потужність процесора AMD Ryzen і графічного процесора AMD Vega

Новий замовний інтегрований чіп AMD поєднує в собі потужність процесора AMD Ryzen і графічного процесора AMD Vega
Минулого тижня на виставці ChinaJoy компанія AMD знову підтвердила своє лідерство в області геймінга, зробивши процесори Ryzen і відеокарти Radeon доступними ще більшій кількості геймерів. Компанія оголосила про спільну роботу з Zhongshan Subor по створенню нового замовного SOC-рішення для майбутнього ПК і консолі, призначених для китайського ринку.

ПК і консоль обладнані високопродуктивними замовними SOC на основі Zen і Vega, які поєднують в собі AMD Ryzen (4 ядер / 8 потоків, 3 ГГц) і графічний процесор AMD Radeon Vega Graphics (24 процесора, 1.3 ГГц), а також 8 ГБ пам'яті GDDR5 на одній платі.

Починаючи з технології Radeon FreeSync, що широко використовується в галузі технології безперервного, плавного і відкритого геймплея, і закінчуючи функціонально багатим програмним забезпеченням Radeon Software Adrenalin Edition, технології AMD продовжують забезпечувати найповніше занурення як для тих, хто грає заради відпочинку і розваги, так і для провідних киберспортивних команд, таких як Fnatic.

Новий інтегрований чіп AMD - це прекрасний приклад замовних рішень, які здатні задовольнити будь-яку потребу клієнта, надавши продукт, який може створити тільки AMD.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі