Новини AMD з SC’18

Новини AMD з SC’18
• AMD EPYCTM і GPU Radeon InstinctTM забезпечать роботу Corona - Процесори AMD EPYC і обчислювальні GPU Radeon Instinct будуть об'єднані в новітньому HPC-кластері Corona в Ліверморської національної лабораторії. Він буде встановлений трохи пізніше в поточному місяці і почне використовуватися в обмежених цілях вже до грудня 2018.

• Процесор нового покоління AMD EPYC під кодовою назвою «Rome», стане основою нового суперкомп'ютера - Центр високопродуктивних комп'ютерних обчислень Університету Штуттгарда буде використовувати AMD EPYC «Rome», щоб створити найбільший суперкомп'ютер в Європі для вирішення спеціальних завдань в сфері інженерії та прикладних наук.

Інші новини AMD з SC18:

• Високочастотний процесор AMD EPYC - Новий AMD EPYC 7371 був розроблений для таких завдань, як EDA і високочастотний трейдинг. Він буде доступний для партнерів і замовників починаючи з 1 кварталу 2019 року.

• Прискорювачі AMD Radeon Instinct ™ MI60 і MI150 - Компанія AMD показала перші в світі 7нм GPU для ЦОД, розроблені для забезпечення високої продуктивності, необхідної для наступного покоління систем HPC, хмарних обчислень і завдань в області рендеринга.

• Відкрита програмна платформа ROCm 2.0 - Компанія AMD також показала новітню версію ПО AMD ROCm, розроблену для масштабування систем HPC, енергоефективних гетерогенних комп'ютерних середовищ у відкритому оточенні.
______


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі