Новорічна пропозиція Київстар: до двох місяців без плати за послуги

Новорічна пропозиція Київстар: до двох місяців без плати за послуги
Традиційно до новорічних свят Київстар пропонує своїм абонентам вигідні акції. Цього разу – до двох місяців спілкування та мобільного інтернету у подарунок*.

Пропозиція діє до 14 січня 2020 року включно для абонентів передплаченої або контрактної форми обслуговування. Кожному учаснику акції компанія пропонує тарифний план, з урахуванням його профілю споживання послуг. Дізнатись про запропонований тариф можна зателефонувавши на короткий номер 477, на сайті Київстар та за допомогою мобільного додатку «Мій Київстар». Після зміни тарифу – абоненти отримають до двох місяців послуг у подарунок*.
Акція доступна для абонентів Київстар, котрі:

• Отримали індивідуальну пропозицію;
• Користуються послугами мобільного оператора впродовж 90 або більше днів;
• Принаймні один раз оплатили вартість пакету послуг у своєму тарифі.

Під час минулих новорічних свят, коли Київстар пропонував підключити новий тариф з включеним першим пакетом послуг, акцією скористалося майже 800 тисяч абонентів.

Нагадаємо, що Київстар пропонує широкий вибір тарифів без меж для абонентів передплати. В рамках акції доступні 4 тарифи від 125 грн: із безлім доступом до соціальних мереж та месенджерів, до музичних та відео стрімінгових сервісів, популярних онлайн-ігор та з повністю безлімітним мобільним інтернетом. Також за вчасну оплату пакету послуг у тарифах передплати Київстар гарантовано збільшить обсяг мегабайтів та хвилин на інші мережі, надає доступ до додаткових безлімітних сервісів.

Для контрактних абонентів Київстар пропонує 6 Smart-тарифів від 100 грн, де абоненти отримують більше послуг без додаткової плати: Mobile ID, до 3 SIM-карт для користування послугами оператора на інших девайсах, фіксований інтернет тощо. Важлива перевага обслуговування контрактних абонентів – більш високий рівень захисту персональних даних, особливо якщо номер використовується для онлайн-банкінгу або ведення бізнесу.

*Під терміном «до 2 місяців послуг у подарунок» слід розуміти, що абоненти контрактної форми обслуговування можуть користуватися перевагами свого нового тарифу протягом двох місяців за 1 грн, а абоненти передплаченої форми обслуговування - протягом 8 тижнів за 1 грн.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі