Обігрівачі UDEN-S запатентовані!

Обігрівачі UDEN-S запатентовані!
Кропивницький росте та розвивається просто на очах: з’являються нові підприємства, публічні місця, кафе і ресторани, магазини… Та серед новачків є вже відомі, і не тільки в нашому місті компанії. Мова йде про виробника енергозберігаючих обігрівачів UDEN-S. Свій шлях компанія розпочала ще у 2006 році, з 2009 року – власний випуск обігрівачів. На сьогоднішній день це панельні обігрівачі: класичні білі – сучасні, тонкі та елегантні; неповторні дизайнерські панелі з художнім ручним розписом або з фотодруком; дизайнерські керамогранітні обігрівачі. Про останні й піде мова :).

Керамогранітні дизайнерські обігрівачі (КЕН) UDEN-S мають відмінні теплозберігаючі властивості, оригінальний дизайн, екологічний склад, гарантію 5 років. Дизайн та форма кожного обігрівача неповторні, а широке різнобарв’я дозволяє підібрати їх під будь-який стиль інтер’єру. Підрозділ з виробництва КЕНів - молодий напрямок компанії, що постійно радує новими моделями, нестандартними ідеями, вдосконалюється, модернізується.

Зовсім недавно була презентована глянцева лінія обігрівачів Гобеленової колекції з ідеально гладенькою та виблискуючою поверхнею. Не менш заворожуючими виглядають і обігрівачі Шовкової лінії тієї ж колекції. В них поєдналися і текстурована, і віддзеркалююча поверхня – сяюча, наче тисячі діамантів. Дуже ніжно та витончено.
«Ми не одноразово розповідали вам про винятковість наших обігрівачів, про те, що вони – власна розробка заводу і їм немає аналогів. І це не просто слова! Ось і наступна гарна новина - позитивне рішення щодо отримання нами патенту* на керамогранітні обігрівачі (КЕН) UDEN-S!

Тобто, ми підтвердили унікальність КЕНів документально! Будь-які інші керамогранітні обігрівачі під брендом UDEN-S будуть переслідуватися законом, а наші – охоронятися.

Невпинно розвиваємося та стаємо кращими!», діляться враженнями в компанії.

А ми вітаємо з черговим досягненням! Перемог і надалі!

*Патент - документ, що засвідчує авторство на винахід та виключне право на використання його протягом певного строку.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі