Один день майбутнього для ваших тінейджерів

Один день майбутнього для ваших тінейджерів
7 жовтня на Олімпійському запрошуємо вас та ваших юних розумників і розумниць на інтелектуальну конференцію для тинейджерів «Завтра_2037».

7 жовтня в Києві майбутні вчені, громадські діячі, президенти компаній і країн ділитимуться досвідом та надихатимуть однолітків.

Вони — винахідники, що хочуть трансформувати економіку, технології та суспільну свідомість. Вони засновники проектів з охорони довкілля, освоєння космосу, допомоги хворим та воїнам. Цим дітям від 11 до 19 років, вони знають, вміють і хочуть набагато більшого за те, про що колись мріяли ми.

«Покоління Z» ми часто бачимо прибульцями, мислення та ідеї яких нам незрозумілі.
Але через 10-20 років, а це майже Завтра_, вони стануть дорослими і будуть створювати робочі місця і задавати тренди в усьому.

Організатори конференції — інтернет-ресурс WoMo та Ощадбанк, а також генеральний партнер конференції Mastercard — хочуть показати всім нам, як мислить це покоління, як генерує ідеї, як користується емоційним інтелектом.

Приходьте на конференцію «Завтра_2037», що відбудеться на НСК «Олімпійський» 7 жовтня, та знайомтеся з майбутнім нашої країни!

Для дітей до 18 років вхід на конференцію безкоштовний за умови попередньої онлайн-реєстрації, вартість квитка для дорослих - 200 гривень.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі