Оголошуємо конкурс за заміщення посади директора Національного секретаріату CoST (Construction Sector Transparency Initiative) в Ук

Оголошуємо конкурс за заміщення посади директора Національного секретаріату CoST (Construction Sector Transparency Initiative) в Ук
Сьогодні оголошуємо конкурс за заміщення посади директора Національного секретаріату CoST (Construction Sector Transparency Initiative) в Україні.

Детальну інформацію про ініціативу CoST можете знайти за посиланням http://www.constructiontransparency.org/home.

Запрошуємо всіх амбітних та наполегливих людей, які прагнуть зробити будівництво за державний кошт більш прозорим та ефективним, надіслати нам свою заявку до 9 листопада на електронну пошту: cost-ukraine@googlegroups.com. До заявки просимо прикріпити своє CV, а також презентацію на 5-6 слайдів в форматі Power Point із практичними пропозиціями щодо механізму та очікуваних результатів імплементації ініціативи CoST в Україні.

Після цього на одному із найближчих засідань Консультативно-наглядової Групи (КоНГ) CoST буде проведено відкритий конкурс на заміщення цієї посади, а також обраний переможець.

Тому просимо не зволікати із вашими заявками. Пропонуємо дійсно гідну заробітну плату за рахунок грантових коштів від Міжнародного секретаріату CoST.

За посиланням Ви можете переглянути детальний опис ініціативи CoST, а також вакансії директора Національного секретаріату.

http://ti-ukraine.org/news/5569.html


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі