Олександр Педан разом з Київстар вчитиме школярів новим видам спорту

Олександр Педан разом з Київстар вчитиме школярів новим видам спорту
За сприяння Міністерства освіти і науки України та Київстар, в українських школах набуває популярності спортивний рух JuniorZ, що спрямований на розвиток серед школярів активного способу життя. Телеком-оператор виступає комунікаційним партнером руху, надає фінансову підтримку та якісний 4G-інтернет.

Олександр Педан – телеведучий та лідер JuniorZ – особисто бере участь у кожному фестивалі та навчає підлітків таких видів спорту, як чирлідинг, хортинг, корфбол, петанк, флорбол, бадмінтон, фризбі та сумо.

«Шкільна система фізичного виховання потребує змін і вдосконалення, - говорить Роман Греба, заступник міністра освіти і науки України, президент Української федерації учнівського спорту. - Саме тому МОН і УФУС спільно з Олександром Педаном і рухом JuniorZ крок за кроком реалізують впровадження нових видів спорту у шкільну програму. Переконаний, що ставлення вчителів та школярів до уроків фізичного виховання зміниться, адже ми вже бачимо, наскільки захопливі й цікаві такі види спорту, як фризбі, петанк, чирлідинг, флорбол тощо».

У рамках проекту протягом року Київстар профінансує проведення 10 міських та 2 всеукраїнських фестивалів в різних містах України, аби більше дітей змогли опанувати нові види спорту. Всеукраїнські фестивалі відбудуться у Львові та Харкові, а міські - у Хмельницькому, Ужгороді, Сумах, Полтаві, Луцьку, Івано-Франківську, Тернополі, Херсоні, Житомирі та Чернівцях. За анонсами подій можна слідкувати на сторінках JuniorZ у Facebook та Instagram. Заходи будуть проведені для школярів 5-11-х класів, їх батьків та учителів. Кожна школа міста буде запрошена на фестиваль.
Під час проведення фестивалів у підлітків буде можливість позмагатися у кожному із видів спортивних активностей, які пропонує JuniorZ, та отримати у подарунок набори спортивного інвентарю і 5 Гб інтернет-трафіку для зв’язку 4G для навчання та спілкування.

«Ми підтримуємо проект JuniorZ, аби більше школярів могли долучитися до цікавої ініціативи та відкрити для себе нові види спорту. Минулого року був проведений один фестиваль, а завдяки підтримці Київстар буде проведено 12. Тож проект стає всеукраїнським. Ми прагнемо, щоб діти долучались до спорту та знали, як використовувати сучасні технології для отримання нових знань»,- говорить Анна Захараш, директор із корпоративних комунікацій Київстар.
11 вересня у Хмельницькому стартував перший міський фестиваль, де відбулися командні ігри між школами. У фестивалі взяли участь понад 600 підлітків із 32 шкіл міста. Другий - відбувся в Ужгороді 3 жовтня, в ньому взяли участь понад 800 учнів із 16 шкіл.

«Як батько двох дітей я особисто зацікавлений у тому, щоб українські підлітки нарешті почали займатися спортом і фізично розвиватися. Дійсно, наші діти відрізняються від нас сприйняттям життя й обробкою інформації, але їх жага знань неймовірно сильна. Сьогодні у школярів велика кількість можливостей для того, щоб займатися спортом, який їм до душі. Саме тому я став ініціатором спортивного фестивалю для підлітків JuniorZ!», - каже Олександр Педан.
Наступне місто, до якого прямує Олександр Педан разом із JuniorZ – Суми. Фестиваль відбудеться 8 листопада.
У кожному тарифі Київстар, без оплати мобільного інтернету, можна використовувати такі застосунки як Prometheus, Wikipedia, MyBook, Smart Kyivstar, соціальні мережі Instagram, Facebook, Twitter та месенджери WhatsApp, Viber, Telegram тощо.

Аби відчути всі переваги нових тарифів з якісним 4G від Київстар, потрібно лише підготувати свій гаджет та SIM-карту. Перевірити, чи підтримує смартфон та SIM-карта 4G-зв'язок, можна за допомогою USSD-кодів: *245*5# виклик – для перевірки смартфона; *245*4# виклик – для перевірки SIM-карт. Замінити USIM можна безкоштовно в усіх фірмових магазинах Київстар.
_______


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі