Olkom Group представила свою продукцію на міжнародній виставці WorldFood Ukraine 2020

Olkom Group представила свою продукцію на міжнародній виставці WorldFood Ukraine 2020
Група компаній Olkom стала учасником найбільшої осінньої виставки в сфері продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine 2020. Виставка відбулася 3-5 листопада в МВЦ (м. Київ), де була представлена продукція 180 компаній з України та зарубіжжя.

Міжнародна продовольча виставка «WorldFood Ukraine 2020» — це майданчик, де можна дізнатися про актуальні тренди, проаналізувати асортимент продукції конкурентів, обмінятися досвідом, розширити ринки збуту, знайти нових потенційних партнерів і досягти попередніх домовленостей.

На виставці Olkom Group представила свою продукцію широкій аудиторії закупівельників з оптових компаній і роздрібних мереж, зацікавлених в новому постачальнику і розширенні власного асортименту. Відвідувачі МВЦ змогли познайомитися з продукцією для В2В сегмента і HoReCa: інгредієнтами для молочної промисловості, інноваційними маргаринами і жирами, які застосовуються в кондитерській промисловості для виробництва тортів, печива, випічки, кремів, листкового дріжджового і бездріжджового тіста, цукерок і шоколаду.

Також компанія презентувала свої новинки для роздрібної торгівлі: ароматизовані соняшникові олії в спреї, бутербродні маргарини, спреди і смакові майонезні соуси.

Участь на таких виставках, як WorldFood Ukraine, є важливим інструментом у розвитку Olkom Group і дозволяє компанії зміцнювати свої позиції на українському ринку, а також розширювати свою присутність за його межами.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі