Olkom Group увійшла в ТОП-6 найбільших українських виробників маргаринової продукції

Olkom Group увійшла в ТОП-6 найбільших українських виробників маргаринової продукції
Olkom Group, один з провідних виробників масложирової продукції України, підвела підсумки першого півріччя 2020 року. Компанія виконала виробничий план і увійшла в ТОП-6 найбільших українських виробників маргаринової продукції. За даними асоціації «Укроліяпром» частка компанії склала 6,8% від загального обсягу виробленої маргаринової продукції в Україні.

Маючи стабільне фінансове становище, впізнавані бренди, хороші відносини з партнерами і клієнтами, Olkom Group під час кризи вдалося не тільки збільшити асортимент продукції, що випускається, посилити свої позиції на ринку України, але і розширити свою присутність за її межами. В даний час компанія експортує продукцію в 14 країн, в тому числі США, ОАЕ, східну Європу та країни MENA. На експорт припадає до 10% усієї виробленої продукції.

«Не дивлячись на погіршення світових економічних умов і висококонкурентний ринок, приріст експортних продажів компанії в першій половині 2020 року склав 61%. Основний обсяг поставок припадає на соняшникову олію, фасовані та наливні маргарини, – прокоментував Дмитро Усатий, начальник відділу зовнішньоекономічної діяльності Olkom Group».

Підкорювати нові ринки, так само як і бути серед лідерів України, компанії вдається завдяки високій якості продукції та вдосконаленню технологій. Створення продуктів харчування нового покоління стало одним з пріоритетних напрямків роботи Olkom Group. Останні розробки - ароматизовані масла в спреях, рослинно-вершкові суміші і бутербродні маргарини - вже завоювали своїх шанувальників серед українських і зарубіжних покупців.

«Стратегія розвитку компанії залишається незмінною – «підлаштовувати» виробництво під потреби сучасного покупця, орієнтовані на якісні та безпечні продукти. І ми постійно працюємо в цьому напрямку: інвестуємо в модернізацію виробничих потужностей, вдосконалюємо технологічні процеси, розробляємо нові продукти на базі кращих інгредієнтів, – розповіла Ніна Лещенко, COO Olkom Group. – Якість продукції Olkom відповідає міжнародним стандартам і значно перевищує показники якості по аналогічним позиціям на ринку України».

На даний момент Olkom Group зосереджена на зростанні обсягу продажів і стійкому збільшенні операційного прибутку. У міру відновлення ринків після світової кризи компанія буде використовувати всі свої унікальні переваги і має намір підвищити свої показники по всіх параметрах.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі