On-line калькулятор лізингових платежів – легко, зручно, швидко!

On-line калькулятор лізингових платежів – легко, зручно, швидко!
Сьогодні суспільство представляє собою технологічно розвинене інформаційне середовище, яке прагне на кожному кроці полегшити своє буття. І не є дивним зміщення значної долі комунікацій між продавцями та покупцями на інтерактивний рівень, в т.ч. за допомогою мережі Internet.

VAB Leasing не є виключенням із правил сучасних технологій. Ми піклуємося про комфорт своїх Клієнтів, а тому намагаємося зробити для них отримання всієї інформації, консультації та подальше користування лізингом зручним, легким та швидким!

Відтепер для того, щоб отримати комерційну пропозицію не потрібно телефонувати менеджеру, їхати до дилерського центру або відвідувати центральний офіс компанії. Достатньо лише перейти за посиланням онлайн-калькулятор компании і власноруч розрахувати найбільш зручний графік сплати лізингових платежів та отримати розрахунки на електронну пошту.

«На сьогодні компанія крокує в ногу з часом та передовими технологіями, і попереду ще багато нових зручних нововведень та послуг, що направленні на спрощення користування послугами лізингу від VAB Leasing», - розповідає Людмила Золотарьова, Генеральний директор VAB Leasing.

VAB Leasing – ми дбаємо не лише про Ваш автомобіль!


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі