Оновлення Технологічної платформи для бізнесу SAP

Оновлення Технологічної платформи для бізнесу SAP
Технологічна платформа для бізнесу SAP дає розробникам і бізнес-користувачам змогу отримувати доступ до інтегрованих комплексних сервісів та інструментів, щоб реалізувати цінність у трьох найважливіших сферах ІТ: досконалість даних, інтеграція процесів і розширення.

«Багато клієнтів, з якими я спілкувався, заявили про необхідність в гнучкості та швидкій оцінці ситуації, що стало ще більш важливим в результаті пандемії COVID-19, − заявив Юрген Мюллер, CTO SAP і член Виконавчої ради. − Щоб відповідати потребам ринку, технології стають ще важливішими, а SAP може допомогти компаніям вирішувати різні завдання. Ми вдосконалили основні компоненти нашої Технологічної платформи для бізнесу, аби допомогти клієнтам у всіх галузях подолати перешкоди, які виникають через необхідність обробки великої кількості даних, складність ІТ та мінливість бізнесу».

Незалежно від типу ландшафту (локального, у хмарі чи гібридного), Технологічна платформа для бізнесу SAP надає компаніям можливості:

• керувати різноманітними сховищами даних у режимі реального часу за допомогою SAP HANA;
• інтегрувати й розширювати корпоративні програми у будь-якому ІТ-просторі за допомогою пакетів SAP Cloud Platform Integration та SAP Cloud Platform Extension Suite;
• аналізувати дані для кращого планування та прийняття рішень за допомогою хмарних застоунків SAP Analytics та SAP Data Warehouse Cloud;
• постійно вдосконалювати бізнес і проводити інновації за допомогою нових інтелектуальних технологій.

Досконалість даних

Понад 32 400 клієнтів викоритовують технологічну платформу SAP HANA, що існує на ринку 10 років. Остання версія платформи, вихід якої було заплановано наприкінці червня, підтримує гібридні сценарії на базі платформи SAP HANA Cloud і надаває нові можливості, зокрема вдосконалене розширення SAP HANA з власним сховищем для спрощення управління даними та зниження загальної вартості користування. За прогнозами IDC, клієнти SAP HANA забезпечать понад 600-відсотків середньорічної прибутковості інвестицій за п’ять років. SAP HANA Cloud є потужною основою для управління даними й аналітикою для таких інноваційних рішень, як SAP Data Warehouse у хмарі. Тепер рішення доступне на вебсервісах Amazon і Microsoft Azure, щоб забезпечити більшу гнучкість і вибір для клієнтів, які переходять у хмару. На початку липня SAP планує відкрити тестовий доступ до SAP HANA Cloud.

SAP Data Warehouse Cloud і SAP Analytics Cloud охоплюють розширену лінійку попередньо вбудованих пакетів бізнес-контенту, що містять наскрізні бізнес-сценарії, які відповідають на ключові бізнес- та технічні питання компаній, що мають на меті швидко отримати оцінку на основі даних. До останнього оновлення SAP Data Warehouse Cloud входить бізнес-контент, орієнтований на галузь роздрібної торгівлі. Очікується, що стрімко зростаюча екосистема з сотнями партнерів, надасть більшу кількість попередньо налаштованих сценаріїв та даних для SAP Data Warehouse Cloud у SAP App Center.

На початку третього кварталу 2020 року, аби допомогти користувачам та аналітикам легше створювати зрозумілі моделі даних, планується випустити нову функцію бізнес-рівня SAP Data Warehouse Cloud.

Інтеграція

З новою спрощеною програмою ціноутворення SAP Cloud Platform Integration Suite клієнти можуть скористатися перевагами від пакетів рішень, привабливими цінами, а також можливістю спрощеного придбання та використання інтеграційних сервісів. Клієнти можуть використовувати всі можливості, реєструючись один раз, замість ліцензування декількох окремих послуг. Це дозволить їм гнучко використовувати послугу з набору за запитом будь-де в будь-який момент часу.

Розширення

Покращення робочого процесу за допомогою пакета SAP Cloud Platform Extension і нових пакетів контенту в реальному часі допоможуть клієнтам розширити свої бізнес-процеси, щоб відповідати необхідним змінам та підвищувати власну ефективність. Тепер є можливість керувати робочими потоками бізнес-процесів, наприклад при затверджені капітальних витрат, використовуючи спеціальні інструменти для визначення, налаштування і запуску розширень бізнес-застоунків без залучення ІТ-відділу. Це призведе до скорочення часу на оцінку та зниження витрат на впровадження.

Компанії Honeywell і SAP нещодавно оголосили, що об'єдналися для створення спільного хмарного рішення для галузі нерухомості. Планується, що це рішення базуватиметься на Honeywell Forge та SAP Cloud Platform і буде спрямоване на оптимізацію операційних та бізнес даних для підвищення ефективності й продуктивності компанії шляхом отримання цінної бізнес-інформації, а також покращення управління досвідом співробітників завдяки потужному аналізу даних.

Ці новини оголосили на конференції SAPPHIRE NOW Converge, яка відбувалася онлайн з 15 по 19 червня 2020 року.
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі