Оператор Vega Telecom запустив Віртуальну АТС

Оператор Vega Telecom запустив Віртуальну АТС
Національний телеком-оператор Vega впровадив нову послугу для бізнес-клієнтів «Віртуальна АТС» – коплекс інструментів для збільшення продажів. Цей хмарний сервіс для управління IP-телефонією є більш ефективною альтернативою звичайної офісної АТС.

Крім базових можливостей АТС, нова хмарна послуга забезпечує бізнес-клієнтів smart-функціями контролю та управління:

∙ запис та аналіз дзвінків підвищує якість обслуговування і лояльність клієнтів;

∙ інтелектуальне управління дзвінками допомагає уникнути пропущених викликів;

∙ зворотній дзвінок з сайту «Call Catcher» збільшує кількість звернень відвідувачів;

∙ функція Call Tracking допомагає визначити, яка саме реклама приваблює клієнтів;

∙ вбудована CRM та можливість інтеграціі з більшістю CRM-систем.

З «Віртуальною АТС Vega» бізнес-клієнти автоматично отримують весь комплекс послуг IP-телефонії «під ключ»: прямі міські номери та номер 0-800, багатоканальні IP-лінії, налаштування та цілодобова сервісна підтримка та ін. Вартість базового пакету, включаючи телефонію – всього 299 грн/міс. До кінця 2018 року вартість підключення та налаштування коштуватиме 1 грн.

«Сьогодні стратегія Vega у бізнес-сегменті – надавати клієнтам комплексні послуги для вирішення найактуальніших бізнес завдань – прокоментував Мурат Чинар, генеральний директор Vega. – Наша перевага – потужний комплекс інструментів, які клієнт отримує від одного провайдера за пакетною ціною».



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі