Optym допомагає easyJet оптимізувати графік польотів

Optym допомагає easyJet оптимізувати графік польотів
Рішення Amadeus SkySYM by Optym дозволить easyJet розробляти більш надійний розклад і поліпшувати показник своєчасності виконання рейсів.

Amadeus і Optym оголосили про те, що easyJet вибрала рішення Amadeus SkySYM by Optym для оптимізації розкладу польотів. SkySYM є одним з п'яти рішень, пропонованих як компоненти Amadeus SKY Suite by Optym.

SkySYM — єдина технологія на ринку, яка може симулювати графіки польотів авіакомпаній на етапі їх планування, щоб підвищити надійність авіаперевезень і забезпечити безперебійні операції для виконання рейсу. SkySYM працює шляхом симулювання запланованих графіків у реальних умовах, моделюючи такі фактори, як пасажиропотоки і потоки повітряних суден, заходи з технічного обслуговування і управління повітряним рухом, погодні умови, затримки багажу і доступність екіпажів. Вона також може автоматично коригувати розклади польотів, щоб поліпшити своєчасність виконання рейсів.

Для easyJet впровадження цього рішення означає, що компанія продовжуватиме демонструвати відмінну продуктивність і точність виконання рейсів за допомогою моделювання та прогнозування свого графіка. SkySYM також забезпечуватиме авіакомпанії більшу гнучкість і можливості отримання додаткового доходу, дозволяючи експериментувати з новими розкладами і швидко адаптуватися до мінливих обставин.

Ренцо Ваккарі (Renzo Vaccari), віце-президент напряму Airline Solutions for Optym, зазначив:
«Кожна авіакомпанія прагне виконувати рейси згідно з оптимальним розкладом, який би максимізував прибуток і в той же час був надійним. Наші результати показують, що система не тільки прогнозує показники регулярності виконання польотів (OTP) з точністю понад 95%, але і здатна поліпшити їх на 4%. Ми пишаємося тим, що ще одна авіакомпанія стала частиною партнерства Amadeus-Optym. У той же час ми з нетерпінням очікуємо розширення партнерства, запрошуючи в нього інші авіакомпанії, щоб допомогти їм переосмислити процес планування маршрутних мереж і розкладу рейсів».

Ендрю Солт (Andrew Salt), менеджер оптимізації мережі easyJet, прокоментував:

«SkySYM — це зрілий продукт, який відповідає потребам команди планування маршрутної мережі та розкладу польотів easyJet. Ми раді розвивати наше партнерство з Optym і Amadeus. Впевнені, що це рішення принесе значну користь нашому бізнесу, зберігаючи зручність розкладу і поліпшуючи його для комфорту наших пасажирів».

Мануель Мідон (Manuel Midon), керівник напряму Airlines регіону Північна та Західна Європа, Amadeus, сказав:
«Ми раді зміцненню наших відносин з easyJet. І маємо намір тісно співпрацювати з цією авіакомпанією при впровадженні Amadeus SkySYM by Optym, яке здатне надавати найкращий тревел-досвід і одночасно генерувати додатковий дохід. Ця угода є доказом того, що Amadeus розуміє потреби клієнтів, незалежно від розміру або типу авіакомпанії, і може допомогти їм досягти бізнес-цілей за допомогою своїх рішень».
________________________________________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі