Ощадбанк та Visa запускають безконтактну систему оплати проїзду в міському наземному транспорті Чернігова

Ощадбанк та Visa запускають безконтактну систему оплати проїзду в міському наземному транспорті Чернігова
Чернігів доповнює перелік українських міст, де оплатити за проїзд у громадському транспорті можна в сучасний та зручний спосіб - за допомогою безконтактної картки чи будь-якого NFC-пристрою з функцією безконтактних платежів, зокрема смартфоном з Apple Pay чи G Pay.

Транспортне рішення, впроваджене Ощадбанк та Visa, дає можливість оплачувати проїзд будь-якими безконтактними платіжними засобами будь-якого банку України та світу, в тому числі електронними квитками.

Безготівкова оплата проїзду можлива через мобільні валідатори в 79 тролейбусах та 7 автобусах, що курсують містом. Для оплати проїзду пасажиру слід звернутись до кондуктора або водія та здійснити оплату, торкнувшись валідатора карткою або NFC-пристроєм.

За підтримки мерії Чернігова для реалізації цього важливого інфраструктурного проекту, що спрощує оплату проїзду в міському транспорті для мешканців і гостей міста, зусилля об’єднали оператор системи ТОВ «Чернігівська Транспортна Компанія», Ощадбанк, який виступив еквайром проекту, та компанія Visa, що забезпечила відповідну технічну готовність рішення. Системним інтегратором та розробником програмного забезпечення проекту виступило ТОВ «Сімбол Транспорт».
____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі