Ощадбанк відкриває мережу іпотечних центрів для більш комфортного оформлення кредитів на придбання житла

Ощадбанк відкриває мережу іпотечних центрів для більш комфортного оформлення кредитів на придбання житла
В 10 містах України розпочали працювати 12 іпотечних центрів Ощадбанку OSCHAD HOME. В подальшому такі центри відкриються майже в усіх обласних центрах та найбільших містах країни. Планується, що загалом їх мережа досягне 35.

Іпотечні центри, відкриті на базі діючих відділень Ощадбанку, надають повний комплекс послуг для комфортного укладення угод купівлі-продажу нерухомого майна. Важливо, що всі етапи угоди проходять в одній локації – надання кредиту, послуги нотаріуса, перевірка, конвертація та перерахунок грошей, проведення всіх банківських операцій. Кожну кредитну угоду супроводжує персональний менеджер. Банк перевіряє всі документи – як самого об'єкта нерухомості, так і інформацію щодо продавця. Для зручного та надійного зберігання грошових і матеріальних цінностей є можливість зарезервувати індивідуальний сейф. Скористатись іпотечним центром можуть не лише клієнти, а й партнери банку: агентства нерухомості, брокери, забудовники. Для цього необхідно заздалегідь забронювати зручний для всіх сторін час і кімнату.

«У 2020 році ми успішно впровадили кілька нових іпотечних програм. Понад 1300 українських родин придбали за допомогою іпотеки від Ощадбанку власне житло. Лідерські позиції на ринку іпотечного кредитування і зростаючий попит на кредитні програми Ощаду спонукали нас створити новий формат взаємодії з клієнтами та партнерами. Відтепер банк пропонує не лише програми з вигідними умовами, одна з яких – фіксована ставка на весь строк кредитування, а й запрошує оформити угоду в комфортних іпотечних центрах», – відзначив Антон Тютюн, заступник голови правління Ощадбанку.

Наприкінці 2020 року Ощадбанк визнано кращим іпотечним банком України за версією Global Banking & Finance Awards 2020.

За результатами 2020 року іпотечні продукти Ощадбанку визнано найкращими за версією Prostobank Awards від компанії «Простобанк Консалтинг»: програми «Звісно, 15» та «Звісно, 99» посіли I та II місця як «Кращі кредити на вторинному ринку житла», а «Кредит під заставу нерухомості» утримує I місце в номінації «Кращі споживчі кредити під заставу».
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі