Основи на Книжковому Арсеналі

Основи на Книжковому Арсеналі
З 22 по 26 травня чекаємо тебе на Книжковому Арсеналі.
Буде круто і дуже цікаво, тому приходь.

Де купувати квитки на Книжковий Арсенал?
Можна на вході, але радимо купити електронний квиток, щоб не стояти в черзі. Це зручно зробити тут: http://bit.do/eSfsc

Як знайти наш стенд?
Наш стенд B2.14, він у залі мистецьких видань. Цього року у нас чорний-чорний стенд, тож орієнтуйся на нього.

Коли і які у нас події?

23 травня на Книжковому Арсеналі буде аж 2 події від «Основ» – приходь!

17:00, зала Пролог — дискусія про архітектуру в Україні: «пост-, нео- чи анти-?». Говоритимуть: Олексій Биков та Євгенія Губкіна (автори книги "Soviet Modernism. Brutalism. Post-modernism"), Олександр Бурлака (автор видання "Balcony Chic") та Євгенія Моляр (мистецтвознавиця, учасниця ініціативи ДЕ НЕ ДЕ).

15:00, стенд Посольства США — презентація книги «Розхитаний світ» за участі Дани Павличко, директорки «Основ», та Данила Лубківського, заступника Міністра закордонних справ України у 2014 р. Подія створена за сприяння Посольства США в Україні.

Що по ухтишкам?
Ти можеш отримати знижку 15% на будь-яку книжку, якщо виставиш у Facebook чи Instagram пост зі своїм фото та підпишеш «Я йду на Арсенал з @osnovypublishing». Історія також підійде, але тоді зроби скрін, щоб показати нашим менеджерам з продажу. Не забудь нас тегнути.

Ми візьмемо із собою нові футболки та торби, листівки і термінали. А ще щодня за стендом працюватиме хтось із нашої команди: від редакторів до дизайнерів. Приходь знайомитися!

Інформації багато, а ти один/на, тому підписуйся на подію у FB, щоб нічого не пропустити.
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі