ОТП Банк і Mastercard оновили футбольний майданчик у Житомирі

ОТП Банк і Mastercard оновили футбольний майданчик у Житомирі
У Житомирі презентували відновлений футбольний майданчик, розташований за адресою вул. Київська, 59. Майданчик відновили у партнерстві ОТП Банк і Mastercard у рамках Всеукраїнської соціальної ініціативи «Передай пас». Майданчик має площу 600 кв. м та відкритий для усіх охочих. Під час відновлювальних робіт на майданчику замінили фундамент, поклали на полі штучне покриття, встановили нову огорожу та спортивне обладнання, яке відповідає міжнародним вимогам міні-футболу.

«Для нас ініціатива «Передай пас» — це не просто відновлення спортивної інфраструктури міста, це, в першу чергу, внесок у розвиток підростаючого покоління. Такі соціальні проекти однозначно націлені на майбутнє і нам хочеться бути частиною цих позитивних змін. Можливо саме цей оновлений, сучасний майданчик докорінно змінить життя якоїсь дитини, котра захоплюється футболом та спортивним способом життя», — відзначив Сергій Сотніченко, керуючий АТ «ОТП БАНК» в місті Житомирі.

«Ми стартували з Всеукраїнською соціальною ініціативою «Передай пас», щоб заохотити українців активніше займатися спортом і вести здоровий спосіб життя. Окрім того, такі сучасні футбольні майданчики об'єднують громаду. Ми раді, що місцеві діти вже із захватом грають на полі. Можливо, саме хтось із них у майбутньому стане легендою українського футболу», — зазначила Тетяна Луценко, менеджер маркетингових програм Mastercard в Україні.

Загалом проект передбачає облаштування 14 футбольних майданчиків у 12 містах: Броварах, Дніпрі, Житомирі, Запоріжжі, Києві, Львові, Одесі, Рівному, Харкові, Черкасах, Чернівцях і Чернігові. У Житомирі майданчик відкривали за участі представників мерії, АТ «ОТП Банк» та компанії Mastercard. Після офіційного відкриття першим на оновленому майданчику пройшов товариський футбольний матч між міськими дитячими футбольними командами.

Дослідження Mastercard виявило: 48% українців переконані, що футбол об’єднує друзів і допомагає зустрічатися з новими людьми. 43% опитаних називають футбол способом відпочити і зняти стрес, а 17% грають у цю гру з дитинства. 84% опитаних українців сказали, що відновлення спортивних майданчиків для аматорського футболу не тільки збільшить інтерес до гри, а й позитивно вплине на місцеву громаду.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі