ОТП Банк: ми «наповнюємо вітрила» бізнесу, надаючи фінансування всього за три дні!

ОТП Банк: ми «наповнюємо вітрила» бізнесу, надаючи фінансування всього за три дні!
ОТП Банк анонсує покращені умови фінансування для компаній малого і середнього бізнесу в рамках продукту беззаставного фінансування «Welcome овердрафт». Щоб максимально задовольняти потреби існуючих і нових клієнтів у доступному і швидкому фінансуванні, ОТП Банк збільшив максимальні ліміти і розширив коло потенційних позичальників.

ОТП Банк збільшив максимальну суму фінансування до 2 500 000 грн. Тепер «Welcome овердрафт» можуть отримати компанії з річним оборотом до 100 млн грн (раніше даний тип овердрафту надавався компаніям з річним оборотом до 75 млн грн). Відтепер нові клієнти банку з виручкою в діапазоні від 1,5 до 50 млн грн в день відкриття рахунку можуть отримати ліміт до 250 000 грн, а компанії з виручкою від 50 до 100 млн грн - можуть розраховувати на суму до 750 000 грн (раніше нові клієнти могли розраховувати на фінансування не більше 50 тис. грн).

Для встановлення овердрафту необхідно максимум 3 дні, що є найшвидшим рішенням на ринку в сегменті МСБ. Для розрахунку суми ліміту достатньо надати довідку про обороти з обслуговуючого банку і фінансову звітність. Клієнти, які вже працюють з ОТП Банком, при наявності відповідних оборотів можуть отримати до 2 500 000 грн. Ліміт овердрафту може складати до 40% від середньомісячного обороту по поточному рахунку – це краща пропозиція на банківському ринку України.

«Малий і середній бізнес - досить динамічний і гнучкий сегмент клієнтів. Ці компанії – драйвер української економіки. Ми розуміємо, що компанії МСБ очікують від банку динамічності, простоти і, безумовно, швидкості прийняття рішень. Ми готові підтримати їх темп і дійсно прагнемо «наповнювати вітрила бізнесу» наших клієнтів. Ми розробили фінансовий інструмент, який можна назвати must-have для націленої на зростання компанії. «Welcome овердрафт» - це унікальний продукт у своєму сегменті. В першу чергу, він цікавий новим клієнтам банку. Адже нові клієнти можуть отримати кредит лише за три дні, без проходження своєрідного «випробувального терміну» і надавши мінімальний пакет документів. Звичайно, такі можливості привабливі і для існуючих клієнтів. Швидкість, доступність, простота – ці три ключові переваги вже довели свою значимість для компаній МСБ. Кількість клієнтів, які вже отримали овердрафт в ОТП Банку, за минулий рік подвоїлася. І попит на цей продукт зростає», - зазначила Ольга Волкова, директор департаменту продажів середнім і малим корпоративним клієнтам АТ «ОТП Банк».

На сьогодні понад 700 компаній вже оформили і активно використовують фінансування у вигляді овердрафту. Кредитний портфель перевищив 200 млн грн.

Завдяки проведеним поліпшенням банк планує в 2018 році збільшити у двічі кількість клієнтів з відповідним збільшенням кредитного портфеля, який фактично є інвестицією в економіку України.

Подати заявку для оформлення «Welcome овердрафту» можна на сайті банку.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі