OTP Bank підписав угоду про придбання банку в Чорногорії

OTP Bank підписав угоду про придбання банку в Чорногорії
Чорногорська дочірня структура OTP Bank, Crnogorska komercijalna banka, підписала угоду про придбання контрольного пакету акцій Societe Generale banka Montenegro, чорногорської філії Societe Generale Group.

Societe Generale banka Montenegro є 4-м за величиною банком у Чорногорії і, як універсальна фінансова установа, активно працює в роздрібному та корпоративному сегментах з часткою ринку 11,5%.

Таким чином, у результаті останніх придбань OTP Group відіграватиме вирішальну роль на фінансовому ринку у всій Європі, особливо – в Центральному та Східному регіонах.

Фінансове закриття чорногорської угоди очікується в найближчі місяці за умови отримання всіх необхідних дозволів регулюючих органів.

Нагадаємо, OTP Group на сьогодні працює в 9 країнах регіону, але очікується, що ця цифра зросте до 11 країн завдяки нещодавно підписаному договору у Молдові та майбутньому фінансовому закриттю албанської угоди.
_____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі