ОТП Банк презентує спеціальні умови кредитування на купівлю автомобілів RAVON

ОТП Банк презентує спеціальні умови кредитування на купівлю автомобілів RAVON
Послідовно розвиваючи актуальний напрямок автокредитування, ОТП Банк запровадив нову програму кредитів для фізичних осіб на придбання нового легкового автомобілю марки RAVON.

Кредит надається у гривнях на суму до 1 млн грн з мінімальним розміром авансового внеску від 20% терміном до 6 років. Залежно від суми авансового внеску і терміну кредиту, застосовна фіксована процента ставка може становити від 0,01% річних без додаткових комісій.

Погашення кредиту може здійснюватися як за ануїтетною схемою (коли щомісячні платежі здійснюються рівними частинами протягом всього строку дії кредитного договору), так і методом зменшуваних платежів (з нарахуванням процентів на залишок заборгованості за кредитом). Забезпеченням за кредитом виступає застава придбаного автомобіля. Детальніше про умови кредитування за програмою можна дізнатися на сайті.

«Цього року ми відновили автокредитування і активно розвиваємо цей напрямок, тому що у нових реаліях позитивно поєднуються три передумови: попит на автокредити з боку споживачів, формування сегмента клієнтів, які у змозі ефективно обслуговувати кредит, і наші напрацювання у партнерських програмах, за якими ми можемо запропонувати споживачам доступні умови кредитування», - відзначив Володимир Мудрий, член правління АТ «ОТП Банк», який очолює роздрібний бізнес.

За наявними даними, ринок автокредитів з січня по вересень 2017 року зріс більше, ніж у двічі. За вересень порівняно з серпнем ринок зріс на 15%. Найбільшим попитом серед споживачів користуються кредити в рамках імпортерських програм, за якими клієнт отримує чисту розстрочку на 1-2 роки при авансі від 10% -30%.

ОТП Банк є активним гравцем на ринку автокредитів. З березня 2017 року у банку діє імпортерська програма Hyundai Finance, а також запроваджено спеціальні умови кредитування з низкою автосалонів. Банк продовжує активно працювати над розширенням партнерської мережі і розробкою нових цікавих продуктів з автокредитування.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі