ОТП Банк розширив лінійку кредитних продуктів за програмою IQ energy

ОТП Банк розширив лінійку кредитних продуктів за програмою IQ energy
Прагнучи і далі розширювати можливості скорочення витрат на енергоресурси для українських домогосподарств в рамках програми фінансування енергоефективності Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) IQ energy, ОТП Банк додав до лінійки кредитних продуктів за програмою IQ energy кредитну лінію до картки ОТП Банку.

Таким чином, окрім доступних раніше способів отримання фінансування за програмою IQ energy - кредиту готівкою у відділенні банку і кредиту на товар безпосередньо в торговельних мережах і в Інтернеті - для реалізації широкого спектру заходів підвищення енергоефективності та отримання компенсації до 20% їх вартості може бути використана кредитна картка ОТП Банку.

Для цього власникові достатньо розрахуватися карткою за рекомендовані програмою технології, а після проведення модернізації житла, оформити заявку на отримання компенсації на сайті програми, і вже протягом 3-5 тижнів з моменту електронного підтвердження заявки отримати до 20% інвестицій у рекомендовані технології і матеріали в євро на окремий валютний рахунок в ОТП Банку.

Переваги використання кредитної картки ОТП Банку для реалізації запланованих заходів підвищення енергоефективності:

∙ кредитний ліміт може бути затверджений як для існуючих, так і для нових клієнтів банку;

∙ кредитний ліміт може бути відкритий для будь-якого типу картки;

∙ нарахування відсотків і комісій за кредитною лінією здійснюється тільки в разі її використання;

∙ пільговий період користування кредитними коштами при розрахунках карткою в торгових мережах і в Інтернеті - до 55 днів за ставкою 0,01% річних;

∙ відсоткова ставка за користування кредитними коштами після закінчення пільгового періоду - 36% річних;

∙ безкоштовне користування системою інтернет-банкінгу OTP Smart.

«Будучи максимально простим і доступним платіжним інструментом, кредитний ліміт до банківської картки вже давно завоював популярність на українському ринку. Завдяки можливості використання кредитної картки для фінансування за програмою IQ energy, наші клієнти отримують практично безвідсоткові кредити на період, достатній для придбання товару, його монтажу та отримання компенсації, а після погашення - в разі необхідності - повторного використання кредитного ліміту і подальшого отримання компенсації», - зазначив Володимир Мудрий, Член Правління АТ «ОТП Банк».

Даний продукт особливо зручний при активному будівництві або модернізації житла, оскільки дозволяє користуватися кредитними коштами за ставкою 0,01% річних, погашати заборгованість і використовувати ліміт знову, щоразу отримуючи компенсацію 15-20% від суми кредиту/інвестиції. При цьому, максимальна сума компенсацій становить 3 000 євро на одну фізособу за весь період дії програми.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі