ОТП Банк спільно з партнерами презентує щасливий check-in в аеропорту Бориспіль

ОТП Банк спільно з партнерами презентує щасливий check-in в аеропорту Бориспіль
Європейський ОТП Банк, Visa і онлайн тревел-агентство Tickets.ua візуалізували переваги ко-бренд картки OTP Tickets Travel Card за допомогою інтерактивної стійки в зоні вильоту аеропорту Бориспіль.

Так, партнери пропонують кожному подорожуючому, який вилітає з аеропорту Бориспіль протягом серпня та вересня 2017 року, додати фана в очікуванні вильоту і випробувати свою удачу. За допомогою інтерактивного екрану віртуальної реальності, розміщеному в Терміналі D між 8 і 9 гейтом, пасажири, попередньо визначивши «свою» країну за допомогою тесту, матимуть змогу опинитися біля її визначних місць та отримати на пам'ять фото цієї віртуальної подорожі. При цьому кожен мандрівник, який здійснив таку віртуальну подорож, стає учасником розіграшу подарунків.

Суперпризами цієї активації будуть квитки на авіапереліт на суму 10 000 гривень. Щоб взяти участь у розіграші суперпризів, в якому щомісяця методом випадкового вибору будуть визначатися три переможця, мандрівникові досить лише поділитися своїм фото віртуальної подорожі в Facebook з хештегом #travel_tickets_otp і тегом спеціально створеної в соцмережі промо-сторінки ОTP Tickets Travel Card.

«За допомогою такого фанового інтерактиву ми хочемо донести до цільової аудиторії інформацію про ідеальну картку для подорожей. Адже подорожувати і не користуватися всіма перевагами OTP Tickets Travel Card – це дійсно втрачати гроші і можливості», - зазначив Олег Клименко, начальник управління розвитку роздрібного бізнесу АТ «ОТП Банк».

Нагадаємо, OTP Tickets Travel Card – це картка рівня Platinum з високим рівнем захисту (чіп і payWave), яка дозволяє її власникам комфортно розпоряджатися особистими фінансами, накопичуючи при цьому бонуси на придбання залізничних, авіа, автобусних квитків, бронювання готелів, покупку квитків в кіно , театр і концерти на сайті Tickets.UA, а також користуватися привілеями преміальної картки VISA та додатковими сервісами.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі