ОТП Банк спрощує оформлення тендерних гарантій для українських підприємств

ОТП Банк спрощує оформлення тендерних гарантій для українських підприємств
ОТП Банк продовжує впроваджувати прості, швидкі та беззаставні продукти для середнього та малого бізнесу, враховуючи нагальні потреби клієнтів. Тому з 1 липня ОТП Банк запроваджує спрощену процедуру оформлення тендерних гарантій за допомогою електронного документообігу, без необхідності відвідування клієнтами відділень банку. Тендерна гарантія «Швидкісна» розроблена для участі в публічних державних закупівлях українськими підприємствами в з річним обігом до 100 млн грн без ПДВ.

Це стало можливим завдяки значному попередньому досвіду ОТП Банку з налагодження процесу електронного документообігу з клієнтами-юридичними особами в цілому, та роботи з даним фінансовим інструментом, зокрема.
Таким чином, спрощена процедура оформлення тендерної гарантії для українських підприємств передбачає:

• онлайн оформлення;
• відсутність застави;
• фіксовану вартість;
• мінімум документів;
• рішення за 2 години за умови наявності поточного рахунку в ОТП Банку.

«ОТП Банк має великий досвід з надання швидких спрощених кредитних продуктів для середнього та малого бізнесу як-от овердрафт «Гостинний» та агрокредит «Миттєвий». Тому ми впевнені, що тендерна гарантія «Швидкісна» повністю відповідає ключовим критеріям вибору банку-гаранта для клієнта. І ми прагнемо бути саме таким корисним, легким, зручним банком першого вибору для бізнесу», - зазначила Ольга Волкова, директор Департаменту корпоративних продажів малим і середнім клієнтам АТ «ОТП БАНК».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі