ОТП Банк удостоївся нагороди MasterCard за високу якість карткового портфеля

ОТП Банк удостоївся нагороди MasterCard за високу якість карткового портфеля
Під час традиційного Mastercard Day, що нещодавно був проведений у Києві міжнародною платіжною системою, були названі кращі фінустанови, що домоглися найбільш значних успіхів у певних напрямках в рамках співпраці з MasterCard за підсумками поточного року.

На даній церемонії ОТП Банк удостоївся нагороди MasterCard у номінації «Bank 2017: High-Quality Card Portfolio», що є логічним результатом цілеспрямованої діяльності банку щодо вдосконалення та розширення застосування клієнтами карткових продуктів банку.

«Український OTP Bank володіє низкою важливих переваг на ринку карткових продуктів. Це і напрацьований успішний досвід ко-бренд проектів, і диференційований цільовий підхід, і технологічна та операційна перевага. В результаті, ми пропонуємо нашим клієнтам саме ту картку саме на тих умовах, які найбільше відповідають їх потребам. Як наслідок – ефективне і активне застосування клієнтами карткових продуктів, що відобразилося в якості нашого карткового портфеля, за який ми і отримали винагороду», - прокоментував перемогу в номінації Володимир Мудрий, Член Правління АТ «ОТП Банк», який очолює роздрібний бізнес.

Нагадаємо, картковий портфель ОТП Банку включає унікальні карткові пропозиції, які поєднують надійність (технології безконтактної оплати Mastercard та 3D Secure), зручність користування коштами (безкоштовний Інтернет-банкінг OTP Smart), кредитний ліміт, програми лояльності (зокрема, Mastercard Rewards® та «Mastercard Більше»), бонуси та привілеї від партнерів, консьєрж-сервіс тощо.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі