ОТП Банк уклав партнерську угоду з групою компаній «Техноторг»

ОТП Банк уклав партнерську угоду з групою компаній «Техноторг»
АТ «ОТП Банк» та компанія «Техноторг» уклали договір про співпрацю у сфері кредитування аграрних підприємств. У рамках даної партнерської угоди українські аграрії отримують доступ до зручного, простого і швидкого фінансування на придбання засобів захисту рослин, добрив і насіння.

ОТП Банк активно фінансує українських аграріїв у рамках стратегічного проекту «ОТП Агро-фабрика», реалізованого спільно з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC). За умовами програми, попереднє рішення про фінансування приймається протягом одного робочого дня, а кредитні кошти стають доступними на рахунку клієнта вже через 9 робочих днів. Сума фінансування може становити до 8 млн грн, при цьому заставою можуть виступати виключно аграрна розписка або майбутній урожай, а також активи компанії. Програма розрахована на аграріїв з банком оброблюваної землі від 500 га.

«Наша програма кредитування сільгоспвиробників «ОТП Агро-фабрика» активно працює з березня 2017 року. Її популярність обумовлена унікальною формулою - «Швидко + Просто + Доступно». В процесі реалізації програми ми стали залучати партнерів з метою забезпечення комплексних рішень для аграріїв з найкращими умовами. Таким чином, фермери можуть бути впевненими в повному фінансуванні в період посівної і збиральної кампаній», - зазначив Іван Єрко, керівник програми «ОТП Агро-фабрика».

Нагадаємо, спільно з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) ОТП Банк реалізував спрощений і прискорений підхід до фінансування фермерів у програмі «Агро-фабрика», що надає господарствам, які займаються вирощуванням зернових і олійних культур, доступ до швидких грошей для посівної і збиральної кампаній на найбільш оптимальних умовах. Крім власне умов фінансування, саме партнерська складова стала однією з унікальних характеристик «Агро-фабрики», над розширенням якої ОТП Банк постійно працює. На сьогодні, партнерами ОТП Банку в рамках даної програми виступають такі провідні представники галузі, як міжнародна компанія - виробник засобів захисту рослин BASF, компанія «Агроскоп», компанія «Агро Арена», компанія-постачальник нафтопродуктів «Надія», найбільший трейдер сільгосптехніки - компанія «Техноторг». І цей перелік постійно поповнюється.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі