ОТП Банк запровадив нові функції у системі Інтернет-банкінгу для фізичних осіб OTP Smart

ОТП Банк запровадив нові функції у системі Інтернет-банкінгу для фізичних осіб OTP Smart
ОТП Банк запровадив нові функції у системі Інтернет-банкінгу для фізичних осіб OTP Smart: фотокаси та валютообміну. Нові функції доступні як у web-версії системи, так і у мобільних додатках (задля активації послуги клієнтам необхідно оновити мобільний додаток до найновішої версії).

Функція «Фотокаса» у системі OTP Smart – це спеціальний віджет, який дозволяє здійснити платіж за допомогою OTP Smart, не заповнюючи всі передбачені поля. Клієнту достатньо лише прикріпити електронну (або відскановану) квитанцію і відправити її у банк за допомогою форми у віджеті. За деякий час клієнт отримує SMS-повідомлення та повністю сформовану на основі цієї квитанції форму переказу, після підписання якої динамічним паролем платіж буде опрацьований, як звичайний переказ.

Функціоналом «Фотокаса» можна скористатись для платежів з карткових та поточних рахунків у національній валюті. Реквізитів на фото має бути достатньо для здійснення платежу: номер рахунку, код банку (МФО), ідентифікаційний номер (код за ЄДРПОУ), повне призначення платежу. Опрацювання заявок виконується банком з 9:00 до 17:00 у робочі дні.

Також, реагуючи на запити клієнтів, ОТП Банк запровадив функціонал конверсійних операцій (валютообміну) в OTP Smart. Віднині користувачі системи OTP Smart можуть здійснити такі операції: конвертація з іноземної валюти в іноземну валюту; продаж іноземної валюти за гривню.

Операцію конверсії у системі можна створити виключно між поточними рахунками у встановлений часовий регламент, при чому обмін опрацьовується за курсом банку чи за курсом, запропонованим клієнтом.

«У своїй роботі з розширення функціоналу системи OTP Smart ми, в першу чергу, керуємося одним дієвим критерієм – потребою клієнтів. Ми точно знаємо, що клієнтам часто не з руки, немає часу або змоги друкувати багатосимвольні реквізити у формі переказу, а отже функція «Фотокаса» стане їм у нагоді. Аналогічно, ми прислухалися до запитів клієнтів щодо запровадження послуги конвертації валют – і ми реалізували цей функціонал в рамках діючого законодавства», - прокоментувала нововведення Ілона Бондар, начальник Відділу розвитку електронного бізнесу АТ «ОТП Банк».

Нагадаємо, в рамках постійного удосконалення системи Інтернет-банкінгу для фізичних осіб OTP Smart ОТП Банк останнім часом запровадив такі можливості: зміна логіна; можливість входу у систему без динамічного паролю; спрощене введення стартового статичного паролю; можливість перегляду введеного логіна та пароля тощо.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі