ОТП Капітал отримав в управління пенсійний фонд «Фріфлайт»

ОТП Капітал отримав в управління пенсійний фонд «Фріфлайт»
Компанія з управління активами «ОТП Капітал» уклала договір про управління активами з недержавним пенсійним фондом «Фріфлайт». Фонд був заснований у 2007 році для недержавного пенсійного забезпечення шляхом накопичення коштів на користь учасників, незалежно від місця та характеру їх роботи, подальшого інвестування цих коштів та здійснення пенсійних виплат.

Наразі вкладниками фонду є 7 юридичних та 74 фізичних особи, які здійснюють внески на користь 166 учасників та накопичили 642 тис. грн пенсійних коштів.

«Ми раді, що Рада фонду «Фріфлайт» прийняла рішення використати наш досвід та європейські стандарти роботи для підвищення ефективності інвестицій та покращення пенсійного забезпечення учасників фонду. Наша компанія є одним з лідерів на ринку управління пенсійними активами, і ми продовжимо активно розвивати цей напрямок бізнесу», - відзначає Віталій Дишловий, керівник Департаменту з питань маркетингу та продажів КУА «ОТП Капітал».

Недержавний пенсійний фонд «Фріфлайт» стане третім пенсійним фондом під управлінням КУА «ОТП Капітал». Компанія вже керує активами відкритого фонду «ОТП Пенсія» та професійного фонду «Магістраль», що разом мають 135,95 млн грн активів, що належать 358 тис. учасників.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі