Отримайте свої ігри при покупці відеокарти Radeon RX Vega, RX 580 або RX 570

Отримайте свої ігри при покупці відеокарти Radeon RX Vega, RX 580 або RX 570
Компанія AMD повідомила, що любителі ігор на ПК зможуть безкоштовно отримати довгоочікувані Assassin's Creed Odyssey, Star Control: Origins і Strange Brigade при покупці AMD Radeon RX Vega, RX 580 або RX 570, як тільки ці ігри будуть випущені офіційно.

Ви зможете перенестись в 2086 рік і приєднатися до галактичної спільноті, взяти участь у космічній битві в Star Control: Origins або протистояти давній і забутій злій силі в Strange Brigade, або випробувати долю і обрати свій шлях в період охопленої у війні Стародавньої Греції, проходячи епічну сагу Assassin's Creed Odyssey.

Strange Brigade буде випущена 28 серпня, Star Control: Origins з'явиться 20 вересня, а Assassin's Creed Odyssey буде офіційно представлена ​​5 жовтня. Акція діє з 7 серпня і триватиме до 3 листопада 2018 року. Ігри можна буде отримати безкоштовно до 31 грудня 2018 року.

Акція діє у всьому світу, окрім Китаю, Куби, Північної Кореї, Сирії, Судану та Ірану.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі