П'ять найбільших виграшів в лотерею за всю історію людства

П'ять найбільших виграшів в лотерею за всю історію людства

1. Найкрупніший виграш в лотерею склав 1 млрд. 586 млн. доларів США і був розподілений між трьома виграшними квитками американської лотереї Powerball 13 січня 2016 року.

На кожен виграшний квиток пришлося по 327.8 млн. доларів.

Після отримання виграшу подружня пара Джон і Ліза Робінсон придбали величезний будинок за 6.2 млн. доларів з власним озером в штаті Теннессі і вважають за краще не афішувати свій новий спосіб життя.

Інша пара Морін Сміт і Девід Калтшмідт, навпаки, не зрадили своїм звичкам: вони як і раніше живуть в своєму будинку у Флоріді, ходять в ті ж самі крамнички і ресторанчики і… як і раніше, грають в лотерею! Найдорожчими покупками цієї пари стали новенькі Tesla за 90 тис. доларів і позашляховик.

Марвін і Мей Акоста витримали паузу в 6 місяців, перш ніж звернутися за виграшем. Вони як і раніше ухиляються від будь-якого прояву публічності і, за наявними даними, пожертвували частину коштів на добродійність.

2. На другому місці – виграш на суму 768.4 млн. доларів (американська лотерея Powerball)

23 квітня 2019 року виграш отримав Мануель Франко з штату Мілуоки, про якого відомо лише те, що він придбав лотерейний квиток в магазині в місті Нью-Берлін (штат Вісконсін).

3. 758.7 млн. доларів було виграно в лотерею Powerball 27 серпня 2017 року.

Володарка щасливого квитка п'ятидесятирічна Мавіс Ванчжік з штату Массачусетс пішла зі своєї роботи в Медичному центрі Спрінгфілда і зникла з поля зору громадськості. Втім, про цей намір вона заявила відкрито при отриманні виграшу.

4. Четвертий по величині виграш в 687.8 млн. доларів розділили Роберт Бейлі і Лерінн Вест в жовтні 2018 року.

На прес-конференції мешканець Нью-Йорку Роберт Бейлі заявив про намір найняти юридичних радників для управління своїм мільйонним статком, а також повідомив про те, що він впродовж 25 років ставив на одну і ту ж комбінацію, поки вона не виявилася виграшною.

Мати-одиночка з штату Айова Лерінн Вест пішла із страхового бізнесу і зайнялася добродійністю.

5. На п'ятому місці фігурує джек-пот в лотереї Powerball на суму 590.5 млн. доларів.

У травні 2013 року 84-річна Глорія Маккензі з штату Флоріда зірвала солідний джек-пот, після чого покинула свою знімну квартиру і переїхала в особняк з видом на море вартістю 1.6 млн. доларів. Крім того, жінка виділила 2 млн. доларів на ремонт даху одного з університетів і поділилася своїм неочикуваним багатством з сином і онуком.

Багато хто з нас представляє подальше життя щасливчиків, що зірвали джек-поти в лотерею, як безхмарне і повне задоволень існування. Але ж, навіть отримавши десятки мільйонів доларів, переможці все ж залишаються такими ж звичайними людьми, як і ми з вами: зі своїми життєвими неладами, душевними травмами і невдачами в особистому житті.

Гроші лише допомагають краще протистояти життєвим викликам, подавати підтримку іншим людям, але при цьому не повинні ставати нав'язливою ідеєю або головною метою в житті.

А які можливості вигриша пропонують наші лотереї? Про це можна дізнатись, наприклад, на сайті національної лотереї "Золота підкова".

Грайте з розумом, грайте відповідально, грайте в задоволення!
______________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі