P&G разом з МЕТRО та EVA розпочали всеукраїнську кампанію «За розумну домашню економію»

P&G разом з МЕТRО та EVA розпочали всеукраїнську кампанію «За розумну домашню економію»
Procter & Gamble розпочала національну кампанію «За розумну домашню економію» в партнерстві з мережами магазинів EVA та METRO, у рамках якої по всій Україні відбудеться конкурс на найкращу пораду з раціональної економії. З середини березня до початку травня 2017 року кожен охочий зможе поділитись власними секретами, що допомагають заощаджувати з розумом на повсякденних турботах – догляді за собою та дітьми, а також веденні домашнього господарства.

Поради буде оцінювати незалежне професійне журі, до складу якого входить відома телеведуча ток-шоу «Все буде добре» Надія Матвєєва. Переможці отримають у подарунок цінні призи: річний запас продукції ТМ Ariel, Tide, Lenor, Pampers, Fairy, Always та квитки на шоу «Все буде добре». Крім того, найкращі поради учасників оголосять під час однієї з передач. Кожен, хто поділиться секретом розумної економії, також підвищує шанси свого міста отримати запас високоякісної продукції P&G на суму від 100 000 грн до 750 000 грн для закладу, який найбільше цього потребує – дитячого будинку, закладу для людей похилого віку, школи-інтернату або пологового будинку. Два міста-переможці визначать за співвідношенням кількості учасників конкурсу до населення міста.

«Сьогодні українці прагнуть вести раціональний спосіб життя і ретельно планувати свої витрати. Іноді споживачі помилково вважають, що вибір на користь дешевої продукції – це єдиний спосіб заощадити. P&G разом з партнерами запустила масштабну кампанію, що покликана зібрати ефективні поради з щоденної економії, які не лише допомагають витрачати менше, а й підвищують якість життя», – зазначив Дмитро Кисельов, генеральний директор P&G в Україні.

Українці зможуть поділитися порадами з розумної економії в магазинах партнерів або на сайтах – sovet.eva.ua та promo.metro.ua. Збір порад триватиме до 20 квітня в лінії магазинів EVA та до 9 травня в мережі магазинів METRO.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі