Пам’ять GOODRAM, сповнена любові

Пам’ять GOODRAM, сповнена любові
Польський виробник комп’ютерної пам’яті та флеш накопичувачів презентує лімітовану серію флеш накопичувачів присвячених Дню Валентина – UUN VALENTINE та UME VALENTINE. Лімітовані продукти будуть вирізнятися на полицях магазинів особливим пакуванням до свята.

Майже кожен рік GOODRAM випускає лімітовані продукти до Дня Валентина, і цей не став виключенням. У 2021 році компанія пропонує лімітовані версії своїх флагманських продуктів - вже відомих користувачам USB 2.0 флеш накопичувачів UUN2 та UME2, але прикрашених святковим оформленням.

UUN VALENTINE це флеш накопичувач примітний своїм малим розміром. Він побудований по технології Chip-On-Board, а його начинка захищена міцним сталевим корпусом. Задня частина корпусу накопичувача формує кільце, тож його можна легко почепити на в’язанку до ключів, або повісити на шворку як кулон. Відсутність кришечки є відповіддю на запит користувачів, які переймаються через рухомі частини, які можна загубити.

UME VALENTINE це третій продукт у дуже популярній серії UME (після UME та UME Eco Friendly). Білий корпус з принтами у тематиці Дня Валентина перетворюють цей накопичувач у гарний подарунок для кожної закоханої пари. Ковпачок з опуклим малюнком робить відкривання флешки дуже простим. А коли флешка підключена до USB, його можна надійно закріпити з іншої сторони корпусу - щоб не загубився.

Обидва накопичувачі будуть доступні наприкінці січня у роздрібних та інтернет магазинах, включаючи найпопулярніші торговельні мережі. У лімітованій серії будуть доступні накопичувачі місткісттю 16 та 32 Гб. І вони, як і інші флешки GOODRAM, забезпечуються пожиттєвою гарантією.

Орієнтовна ціна: UME2-16 Гб - 99 грн.
UME2-32 Гб - 120 грн.
UUN2-16 Гб - 120 грн.
UUN2-32 Гб - 160 грн.
_____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі