Panasonic оголошує про початок продажів бездротових навушників RB-HX220BEE на українському ринку

Panasonic оголошує про початок продажів бездротових навушників RB-HX220BEE на українському ринку
Компанія Panasonic Україна оголошує про початок продажів стильних універсальних складаних бездротових навушників RB-HX220BEE, які вдало поєднують високу якість відтворення звуку і тривалу роботу від вбудованого акумулятора.

Розширення асортименту продукції дозволяє компанії Panasonic Україна краще задовольняти потреби наших покупців, зазначає керівник секції портативних аксесуарів Єгор Тулиголовец.

Нові навушники RB-HX220BEE використовують бездротове з'єднання по протоколу Bluetooth® (версія 5.0) для підключення до смартфонів або інших джерел звуку. Дальність впевненого прийому досягає 10 метрів. Навушники підтримують профілі A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) та AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile), які дозволяють передавати стереосигнал від джерела звуку до пристрою відтворення і дистанційно керувати джерелом, а також HFP (Hands-Free Profile), що забезпечує можливість двостороннього зв'язку. Для стиснення передаваного сигналу використовується кодек SBC, який відрізняється малим коефіцієнтом компресії, та є запорукою збереження усіх нюансів та деталей звуку, що відтворює електроніка навушників.

Повного заряду вбудованої акумуляторної батареї вистачає для 23 годин відтворення музики. Цей показник досягається не тільки завдяки значній, як для таких габаритів, ємності батареї у 430 мА/год. А й за рахунок високої чутливості динаміків - 97 дБ, обумовленої використанням неодимового магніту і особливостями реалізації підвісу дифузора. Для поповнення запасів електроенергії навушників використовується інтерфейс USB. При необхідності всього 15 хвилин зарядки забезпечують до трьох годин безперервної роботи.

Кнопки управління гучністю відтворення та іншими функціями, а також отвір вбудованого мікрофона і роз'єм для підзарядки зручно розташовані в нижній частині корпусу лівої чаші навушників.

За відтворення звуку у RB-HX220BEE відповідає пара 40-мм динаміків. Такий розмір випромінювачів вже сам по собі забезпечує більш природне відтворення низьких частот. А для любителів басових партій в навушниках є відключаєма система підсилення басів (X-BASS), яка використовує не тільки цифрову обробку сигналів, а й особливе акустичне оформлення внутрішнього простору чаші, що включає фізичний фільтр і контур настройки. Діапазон відтворюваних частот - класичні Hi-Fi-показники: 20 Гц - 20 кГц.

Навушники RB-HX220BEE об'єднують найкраще з двох світів. Великі закриті амбушюри надійно ізолюють слухача від зовнішніх шумів, створюючи умови для комфортного прослуховування музики без відволікання на сторонні звуки. М'яка підкладка регульованого по довжині наголів’я дозволяє довго залишатися в навушниках без відчуття дискомфорту. Проте, завдяки складаній конструкції, ці навушники не займають багато простору у похідному положенні, а, отже, стануть надійним супутником активного меломана. Система складання спроектована так, щоб мембрани динаміків були додатково захищені корпусом чаші та наголів'ям.

Стильний дизайн навушників, в якому плавність ліній підкреслюється чіткими геометричними формами, виконаний в безпрограшних кольорах - чорному і сірому. Завдяки цьому вони ідеально поєднуються з будь-яким стилем яскравої індивідуальності власника.

У роздробі модель з'явиться в середині вересня за ціною 45 дол.
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі