Парад професій

Парад професій
Організатором є Rotary Club « Kharkiv Multinational» за сприянням Харківських Центрів соціальних служб для сім’ї , дітей та молоді та молоді і громадських організацій міста Харкова у травні та червні 2017 року мають намір реалізувати соціальний проект «Парад професій»

Соціальний проект «Парад професій»

Дата: 17.05.2017 (церемонія відкриття турніра та перший етап)
Час: 14.00
Адреса: ресторан « Альтбір» ( вул. Культури 8)
Цільова аудиторія: діти 14-16 років
Кількість учасників: 50 осіб
Мета заходу – забезпечити підліткам можливість познайомитися с різними професіями та зробити більш свідомий вибір напрямку для подальшого навчання.

Задачі :

• Дати можливість побачити «в дії» представників різних професій
• Отримати можливість спробувати себе в якості представника тієї, чи іншої професії
• Підвищення рівня персональної мотивації підлитків за допомогою забезпечення спілкування з молодими та успішними зірками;
• Створення правильної системи цінностей;

Сутність проекту:

Протягом місяця буде проходити турнір для дітей із сімей, що потрапили у складні життєві обставини. В турнірі приймають участь 5 команд. Чисельність кожної команда – 10 чоловік. Капітаном кожної команди є зірка шоу-бізнесу Харкова ( телеведучі, співаки, актори тощо) .

Турнір складається з 5 етапів. Кожен складається з двох частин: теоретичної ( отримання деяких базових професійних навичок) та змагальної ( учасники повинні будуть використовувати отримані навички). За призові місця в кожному етапі нараховуються бали в загальну таблицю. Та команда, котра після останнього етапу набирає найбільшу кількість балів стає переможцем. Всі діти будуть отримувати призи від партнерів проекту.

Дуже важливим є те, що кураторами кожної команди будуть представники шоу-бізнесу Харкова, котрі стануть важливим мотивуючим фактором для учасників.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі