«Параллель» дарує своїм клієнтам новорічний настрій

«Параллель» дарує своїм клієнтам новорічний настрій
Новорічний настрій давно витає в повітрі, а клієнти «Параллелі» вже заряджаються святковими емоціями, завдяки новому дизайну стаканчиків для напоїв.

Нові стаканчики для кави і чаю виконані в «зимовому форматі»: на синьому фоні зображені витончені сніжинки, але головна деталь - це малюнок кавових зерен. Завершує композицію білосніжний логотип компанії. Дизайн новинки розроблений департаментом маркетингу «Параллелі».

Зимовий стаканчик, також як його осіння та літня версії, має гофровану поверхню з S-подібною хвилею і двошарову паперову структуру. Це робить стакан міцнішим - він стійкий, зручний при русі, в поїздках, не деформується при натисканні, немає дискомфорту для рук від гарячого напою, а температура самого напою зберігається довше.

«Найулюбленіші, світлі, радісні й сімейні свята - Новий рік і Різдво - зовсім близько. І ми хочемо, щоб клієнти вже перейнялися святковіми відчуттями: наші АЗК прикрашені новорічною атрибутикою, в міні-маркетах діють акції на товари, які можуть стати в нагоді як для новорічного столу, так і в якості подарунків. І, звичайно ж, ми не забули про маленькі деталі, такі як дизайн стаканчиків. Упевнений, що наші клієнти, випив каву або чай з нового барвистого стаканчика, відразу ж зарядяться святковим настроєм», - зазначив Іван Мельниченко, директор департаменту роздрібних продажів компанії «Параллель».
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі