«Параллель» не постраждала в кібератаці: мережа працює в штатному режимі

«Параллель» не постраждала в кібератаці: мережа працює в штатному режимі
Компанія «Параллель» не постраждала від кібератаки, якої зазнали інші паливні оператори і частина компаній, холдингів та організацій. Зараз мережа АЗС «Параллель» та її партнерів, міні-маркети, центри по роботі з корпоративними клієнтами, а також головний офіс компанії працюють в штатному режимі.

На всіх 60 АЗС, де «Параллель» реалізує своє паливо, у топливо, в стандартному режимі працюють безготівковий розрахунок і програми лояльності. Оптовий напрямок також працює без збоїв.

«Місяц тому після активізації вірусу WannaCry ми провели оновлення системного ПЗ, посилили заходи безпеки, в т.ч. провели роз'яснювальну роботу з персоналом. Можливо, ці заходи допомогли нам не стати об'єктами атаки вірусу-здирника. У день кібератаки ми швидко зорієнтувалися - розіслали попереджувальні листи нашим користувачам, відключилися від мережі Інтернет, а потім в штатному режимі провели зупинку серверного обладнання і роботу сервісів, а також вимкнули комп'ютери компанії. На даний момент наша ІТ-служба проводить моніторинг ситуації для попередження негативного впливу на ІТ-системи підприємства», - зазначив директор проектного департаменту компанії «Параллель» Євген Колосенко.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі