«Параллель» приєдналася до «зеленого» волонтерського проекту

«Параллель» приєдналася до «зеленого» волонтерського проекту
Компанія «Параллель» приєдналася до Всеукраїнського екологічного волонтерського проекту «Батарейки, здавайтеся».

Пункти збору відпрацьованих батарейок встановлені в центральному офісі компанії, який розташований в одному з бізнес-центрів Запоріжжя. «Параллелевці» з ентузіазмом поставилися до екологічної ініціативи й активно наповнюють коробки.

«Наша родина неодноразово задавалася питанням - куди подіти відпрацьовані батарейки?! Причому, найбільш відповідально до цієї теми поставилася наша дитина. Він заборонив нам, своїм батькам, викидати використані батарейки у відро для сміття, навіть прочитав лекцію про те, якої шкоди завдають довкіллю неправильно утилізовані батарейки. Дізнавшись, що «Параллель» стала учасником екопроекту, син з радістю передав усі наявні відпрацьовані батарейки для утилізації», - розповіла одна зі співробітниць компанії.

«Компанія «Параллель» постійно підтримує різні екологічні ініціативи: висаджуємо дерева, проводимо прибирання територій АЗС та прилеглих до них ділянок, а також є партнером соціально-екологічного проекту Go Green. Звичайно ж, ми з величезною радістю приєдналися до екологічного проекту «Батарейки, здавайтеся», який запропонували нам запорізькі волонтери. Надалі ми плануємо облаштувати пункти прийому відпрацьованих батарейок і на наших АЗК», - підкреслив Христо Іванчев, генеральний директор компанії «Параллель».

Відзначимо, що «Параллель» вже декілька років є постійним учасником «зеленої» волонтерської акції «Чисте місто». В рамках екологічного проекту кожну весну й осінь співробітники компанії приводять в порядок зелені зони, розташовані поруч з автозаправними комплексами, упорядковують території в містах присутності.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі