«Параллель» продовжує озеленювати Запоріжжя та проводить прибирання територій в інших містах України

«Параллель» продовжує озеленювати Запоріжжя та проводить прибирання територій в інших містах України
Компанія «Параллель» приєдналася до волонтерської акції «Чисте місто», яка щорічно проводиться у містах, де працюють підприємства Групи СКМ. Цього року нафтотрейдер продовжив благоустроювати ділянку території у Запоріжжі. Крім того, співробітники компанії проводять прибирання на АЗК та прилеглих до них територіях.

Традиційно акцію «Чисте місто» розпочали на АЗК «Параллелі» ще наприкінці березня. У 30 населених пунктах, які розташовані у Донецькій, Луганській Дніпропетровській та Запорізькій областях, співробітники автозаправних комплексів взялися за граблі та лопати, мітли та відра. Протягом двох тижнів «параллелевці» приводили до ладу зелені зони, що знаходяться біля їх автозаправних комплексів. У добровільній акції взяли участь майже 200 співробітників АЗК, у тому числі оператори, старші оператори, менеджери АЗК та директора груп.

7 квітня 2017 року співробітники центрального офісу компанії продовжили проводити благоустрій ділянки бульвара ім.Шевченка. Два роки тому «параллелевці» встановили тут новенькі лавочки та висадили хвойні дерева. Сьогодні була закладена кленово-ясенева алея, а також від сміття були вичищені газони. Разом із співробітниками офісу в акції взяли участь топ-менеджери компанії на чолі з генеральним директором «Параллелі».

«Параллель» була та залишається соціально-відповідальною компанією. Мі завжди із задоволенням приєднуємся до подібних акцій, щоб особистим прикладом показати, що чистота і затишок міста - в наших руках. Що стосується сьогоднішнього заходу, зазначу, що наша мета - створити маленький зелений оазис для запорожців. Адже бульвар Шевченка є одним з улюблених місць для прогулянок і відпочинку городян. Це наша подяка славному Запоріжжю та його мешканцям за гостинність і доброту. Адже майже три роки тому «Параллель» перебралася в це місто. Тут у нас знаходиться центральний офіс, ми відкрили 7 АЗС і тут живуть наші співробітники зі своїми сім'ями», - підкреслила Олена Хілієнко, генеральний директор компанії «Параллель».

Нагадаємо, що масштабні волонтерські акції Група СКМ проводить два рази на рік. Так, співробітники компанії «Параллель» щороку прибирають тонни сміття, висаджують квіти та дерева, облагороджують території, прилеглі до АЗК.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі