«Параллель» пропонує своїм клієнтам фірмові сухофрукти

«Параллель» пропонує своїм клієнтам фірмові сухофрукти
«Параллель» запустила в продаж органічні сухофрукти під власною торговою маркою (ВТМ). Клієнтам компанії пропонуються як екзотичні, так і класичні висушені фрукти в упаковці.

В асортименті міні-маркетів «Параллелі» представлено кілька видів сухофруктів: бананові чіпси, вишня, диня, ківі, манго, папайя, ананас і мікс-набір з манго, ананаса та папайї. Фрукти розфасовані в 100-грамові герметичні і зручні упаковки. Сама упаковка виконана в стилістиці, яку «Параллель» вже використовувала в дизайні стаканчиків для кави та обгорток брендованого шоколаду.

Сухофрукти від «Параллелі» - органічний продукт, приготований з повністю дозрілих якісних плодів, які не містять шкідливих для здоров'я хімікатів та висушені натуральним шляхом. Виробником сухофруктів є компанія «Смачна країна» (Київ).

«Наші фірмові сухофрукти – це ще один етап великого проекту з просування власної торгової марки «Параллелі». Незабаром ми порадуємо своїх клієнтів ще кількома новими брендовими та смачними проектами», - зазначив Іван Мельниченко, директор департаменту роздрібних продажів компанії «Параллель».

Нагадаємо, що в рамках проекту з просування ВТМ «Параллель» в мережі компанії реалізуються омивачи parallel.ua, льодяники в баночках та міні-шоколад (молочний та чорний).
__________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі