«Параллель» розвиває донорський рух

«Параллель» розвиває донорський рух
Компанія «Параллель» продовжує активно транслювати корпоративні чесноти. Кожні два місяці співробітники центрального офісу компанії благодійно здають кров для людей, яким вкрай потрібна допомога.

Ми звернули увагу на гостру проблему нестачі донорської крові та її компонентів і вирішили особисто примкнути до її вирішення. Спільними зусиллями з представниками бізнесу, медичних закладів, громадських організацій і простих людей нам вдається покращувати ситуацію та рятувати людей тут і зараз.

Про добру справу компанії дізнається багато людей, які прямо звертаються до «Параллелі» за донорською допомогою та отримують її особисто. Так, 26 лютого «параллелівці» не тільки поповнили банк крові Запорізької обласної клінічної лікарні, але й адресно здали кров для трьох людей.

«Ніщо так не зближує у робочій команді, як добра справа. Ми будемо й надалі розвивати донорський рух серед своїх працівників та стимулювати донорство крові шляхом різноманітних заходів», - заявив Андрій Олександрович Собко, генеральний директор компанії «Параллель».
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі