«Параллель»: соціальна допомога – в дії

«Параллель»: соціальна допомога – в дії
Компанія «Параллель» бере активну участь в суспільному житті регіонів своєї присутності, регулярно надає підтримку місцевим спільнотам та займається благоустроєм територій.

Традиційно «Параллель» підтримує ініціативу волонтерської акції «Чисте місто», облаштовує міські парки, дитячі майданчики, сприяє розвитку автомобільних змагань, виступає паливним спонсором міських заходів та музичних фестивалів. Окрім того, компанія надає допомогу інтернатам та людям з обмеженими можливостями.

Так, наприклад, у серпні 2019 року «Параллель» виділила пальне для суспільної організації «Слов’янське міське товариство інвалідів» та для родини інвалідів із Запоріжжя.

«Політика нашої компанії в області сталого розвитку передбачає підтримку соціально незахищених верств населення в регіонах присутності. Сподіваємось, подібні ініціативи зроблять життя людей з обмеженими можливостями набагато легшим», - прокоментувала Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі