«Параллель» виступила паливним партнером Чемпіонату з Drag Racing

«Параллель» виступила паливним партнером Чемпіонату з Drag Racing
Компанія «Параллель» виступила паливним партнером змагань із Drag Racing, які відбулися в Маріуполі на старому аеродромі.

Drag racing - це спринтерський заїзд на чверть милі (402 метри), у якому водії не тільки демонструють технічні можливості своїх залізних коней, а й такі психологічні якості, як уважність і самоконтроль. Крім популяризації автоспорту, головна мета заходу - це можливість для водіїв виплеснути спрагу швидкості на спеціально підготовленій трасі, а не на дорогах загального користування, і таким чином забезпечити більш безпечний рух.

48 пілотів із Києва, Дніпра, Харкова, Львова, Запоріжжя, Бердянська, Слов'янська та Маріуполя боролися за звання кращих. У класі 1,6 street лідерство завоював Максим Гороховцев із Маріуполя на Ваз 2108. 2,0 street - Антон Жак на Ваз 2113 (Маріуполь). У класі 3,5 street кращий результат показав Олег Ворвуль з Харкова на «Ниві». У класах AWD PRO і Unlim Street переміг Олексій Куніцин на Mercedes з Києва.

Всі переможці отримали талони на фірмовий бензин Perfekt 95 від компанії «Параллель». А інші гонщики і глядачі - купони на знижку в мережі АЗК «Параллель» і партнерів.

«Розвиток автомобільної культури - необхідність у сучасних реаліях. Створюючи умови, можна направити небезпечну жагу до швидкості у спортивне русло і плекати своїх чемпіонів. Тому компанія «Параллель» регулярно підтримує проведення чемпіонатів з Drag Racing, а також інші організовані автомобільні заходи в регіонах своєї присутності. Також, впевнена, гонщики гідно оцінили Perfekt 95, адже він дозволяє убезпечити роботу паливної системи на високих швидкостях», - зазначила Світлана Бишова, директор компанії «Параллель».
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі