«Параллель» виступила паливним спонсором наймасштабнішого фестивалю східного узбережжя України

«Параллель» виступила паливним спонсором наймасштабнішого фестивалю східного узбережжя України
На початку серпня 2019 року в Маріуполі більше 17 тисяч глядачів зібрав наймасштабніший фестиваль східного узбережжя України – MRPL City-2019. Компанія «Параллель» другий рік поспіль виступила генеральним паливним спонсором заходу.

На три дні і гості, і мешканці Маріуполя занурились в атмосферу свята та веселощів, насолоджуючись якісною музикою улюблених виконавців. Більше 40 популярних груп та артистів взяли участь у фестивалі. Бумбокс, THE HARDKISS, Друга Ріка, Jerry Heil, ЛЯПИС 98, Время и Стекло, MOZGI, Pianoбой, АГОНЬ, Michelle Andrade та багато інших радували глядачів своїми хітами.

Для залучення максимально широкої аудиторії виконавців на MRPL City-2019 обирали з урахуванням смаків та побажань гостей, а також за результатами моніторингу соціальних мереж.
В цьому році особливу увагу було приділено декораціям: побудовані окремі фото-, лаунж-, фуд-зони, прокладені дерев’яні доріжки до всіх 4-х сцен фестивалю.

Організатори врахували та усунули недоліки, на які скаржились гості MRPL City-2018 – вдосконалили кемпінг, пропускну систему та транспортну логістику.

«MRPL City – став своєрідною візитівкою східного регіону України. Щорічно фестиваль приваблює тисячі фанатів та поціновувачів сучасної музики. Виступаючи паливним партнером такого масштабного заходу, наша компанія, в першу чергу, прагне підтримати розвиток культурного життя на сході країни. Також напередодні цієї грандіозної події ми розіграли квитки та подарували можливість відвідати фестиваль шанувальникам, що стежать за сторінкою «Параллели» у фейсбуці», - поділилася Світлана Бишова, генеральний директор компанії.
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі