«Параллель» запустила проект онлайн-страхування автомобілів

«Параллель» запустила проект онлайн-страхування автомобілів
Компанія «Параллель» та страхова компанія ВУСО запустили спільний проект з продажу обов'язкових полісів ОСЦПВ («Автоцивілка»). Тепер кожен автомобіліст зможе оформити страховку в онлайн режимі на офіційному сайті нафтотрейдера.

Для того, щоб оформити поліс обов'язкового страхування автотранспорту цивільної відповідальності (ОСЦПВ), потрібно розрахувати його вартість, заповнити анкету та провести оплату. Поліс буде доставлений клієнту в зручний для нього час і місце через 24 години після здійснення замовлення.

Як відзначають в компанії, у додаткового сервісу є кілька переваг:
 Бонуси на паливо. Нарахування бонусів відбувається на картку лояльності КартБланш в розмірі еквівалентному 10 літрів бензину А-95 або дизельного палива.
 Подарунок – сервіс технічної допомоги в дорозі. Для клієнтів, які придбали до полісу ОСЦПВ додатковий страховий поліс цивільної відповідальності.
 Безкоштовна доставка страхового полісу ОСЦПВ по всій території України, крім АР Крим і територій, де проходять військові дії.
 Пряме врегулювання – отримання виплат по ОСЦПВ безпосередньо у страховій компанії «ВУСО».

«Наша турбота про клієнтів полягає не тільки у забезпеченні їх якісним паливом та хорошим сервісом. Не менш важлива для нас й безпека наших клієнтів. Саме тому ми спільно з СК ВУСО запустили нову сервісну послугу, яка заощадить час для водіїв та збереже їх життя та здоров'я», - підкреслила Олена Хілієнко, генеральний директор компанії «Параллель».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі