Партнерська програма ОТП Банку з Заводом Кобзаренка - нові можливості для аграріїв

Партнерська програма ОТП Банку з Заводом Кобзаренка - нові можливості для аграріїв
Продовжуючи розширювати можливості доступного фінансування українських аграріїв, ОТП Банк підписав договір про партнерство з Заводом Кобзаренка - виробником №1 тракторних причепів в Україні. За умовами договору, при придбанні продукції заводу за кредитні кошти ОТП Банку позичальник отримує можливість купити техніку за спеціальною ціною.

Банківське фінансування для придбання продукції заводу надається в національній та іноземній валюті строком до 5 років. Заставою по кредиту може виступати як обладнання, що фінансується, так і альтернативна застава.

«За довгий час обслуговування аграріїв ми більш глибоко вивчили їхні потреби і бачимо істотний потенціал у розвитку партнерських програм. Зокрема, завдяки цій програмі, наш клієнт одночасно отримує якісну продукцію компанії-виробника №1 в своєму сегменті, знижку на її придбання і високоякісне обслуговування в європейському банку», - зазначив Сергій Ковальов, Начальник управління продажів великим корпоративним клієнтам АТ «ОТП Банк».

Для надання аграріям оптимальних умов фінансування ОТП Банк також активно розвиває партнерські програми з постачальниками ЗЗР, агрохімії, добрив і палива. На сьогодні, партнерами ОТП Банку виступають такі міжнародні компанії, як Syngenta і BASF. Серед національних компаній партнерами банку є: «ALFA Smart Agro», «UKRAVIT», Агрісол, «Агросем», «Агро Арена», «Техноторг», компанія-постачальник нафтопродуктів «Надія».

Дотримуючись багаторічної стратегії розвитку кредитування і комплексного обслуговування аграріїв, ОТП Банк розробив широку лінійку продуктів, адаптовану під потреби представників саме цієї галузі – від Тарифного пакета «ОТП Агро» до спеціальних продуктів фінансування агробізнесу.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі