Перші бета-досягнення monobank від Universal Bank

Перші бета-досягнення monobank від Universal Bank
Час підбити підсумки бета-тестування monobank – захоплюючого та безмежно корисного завдяки вашим відгукам і пропозиціям.

Отже, на сьогодні маємо:

• 17 тисяч тестувальників, відданих проектові monobank;
• спеціальну закриту групу monobank beta для зворотного зв’язку з тестувальниками у Facebook;
• 6,5 тисяч виданих карток, 80% — з кредитним лімітом;
• понад 150 мільйонів гривень лімітів за картками;
• 5500+ звернень до служби підтримки, кількість яких зростає щохвилини.

Наша підтримка справді дивовижна, як про неї пишуть у відгуках. Усі звичні для вас месенджери — Viber, Telegram, Facebook Messenger — відкриті для листування та дзвінків цілодобово. Ми працюємо для того, щоб ви могли дістати відповідь протягом десяти секунд після звернення. А також ми охоче спілкуємося з вами в соціальних мережах.

Дякуємо всім за теплу зустріч нашого QR-кота. Ми впевнені, що ви з ним потоваришуєте в мобільному додатку, на просторах Telegram і в повсякденному житті. Для тих, хто ще не одержав картку, повідомляємо — наступні тиражі також супроводжуватиме QR-кіт. Ви зможете прикрасити побутову техніку та гаджети веселими наліпками!

А ми працюємо далі: реєструємо, розсилаємо, видаємо. До всіх, хто обрав адресну доставку картки, вже прямують супергерої з чорною карткою та фірмовою сумкою на плечі. Також картки доступні у відділеннях Universal Bank і пунктах видачі в торговельних центрах:
м. Київ — ТЦ Globus
м. Харків — ТРЦ «Караван»
м. Дніпро — ТРК «МОСТ-сіті»
м. Одеса — ТЦ Fontan Sky Center
м. Запоріжжя — ТЦ «Україна»
м. Львів — ТЦ «Роксолана»
м. Кривий Ріг — ТРК «Сонячна галерея»
м. Миколаїв — ТОГЦ Mark Plaza
м. Херсон — ТРЦ «Фабрика»
м. Полтава — ТРЦ «Конкорд»
м. Чернігів — ТРЦ Hollywood
м. Черкаси — ТЦ DEPO’t Center
м. Суми — ТЦ «Київ»
м. Кам’янське — ТЦ «Терра»
м. Кропивницький — ТЦ DEPO’t Center

А з 10 листопада розпочинається масова відправка запрошень на завантаження додатку – відтепер всі зареєстровані отримають посилання на завантаження ультрасучасного додатку. Якщо ви ще не з нами — реєструйтеся!

P. S. Для довідки
monobank від Universal Bank — новий проект, який виник у межах співпраці Universal Bank з командою Fintech Band. У рамках проекту випускаються кредитні картки для клієнтів, а найкращий мобільний додаток зробить керування фінансами максимально зручним. Проект обслуговує тільки клієнтів — власників смартфонів.



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі